StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружину відомого українського шоумена запідозрили в четвертій вагітності

14 серпня 2024, 20:58
486
Розгублена обраниця Анатолія Анатоліча прокоментувала чутки про нову дитину.
Анатолій Анатоліч, Юлія Бойко
Анатолій Анатоліч новини - Юла прокоментувала чутки про четверту вагітність / колаж: Главред, фото: instagram.com/yulattt

Український ведучий Анатолій Анатоліч одружився з продюсеркою Юлією Бойко (Юла) 2010 року. За 14 років разом у них з'явилося троє дітей, наймолодший з яких, хлопчик на ім'я Ніл, народився 2021 року.

Нещодавно Юлу стали вітати з четвертою вагітністю: у своєму блозі в Instagram вона поділилася відео, на якому танцює в чорній обтислій сукні. Форми продюсерки наштовхнули деяких підписників на думку, що вона та Анатолій Анатоліч готуються вчетверте стати батьками.

Після того, як Бойко буквально закидали передчасними і не завжди доречними привітаннями і коментарями, вона в сторіс прокоментувала чутки про свою "вагітність".

відео дня

З незручної ситуації вона спробувала вийти з гумором: відео було знято на весіллі, і Юла зазначила, що просто добре поїла на святковому банкеті. "Слава Богу - ні, поки зупинимося на трьох. Ну хто ж не їсть на весіллі", - написала дружина Анатолія Анатоліча.

Юлія Бойко
Анатолій Анатоліч новини - Юла прокоментувала чутки про четверту вагітність / колаж: Главред, фото: instagram.com/yulattt

Хто такий Анатолій Анатоліч?

Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я - Анатолій Анатолійович Яцечко) - український радіоведучий, шоумен, ведучий програм "Сніданок з 1+1", "Голос країни", YouTube-каналу "Зе Інтерв'юер", ранкового шоу "Ранок з Україною" та ін., повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Володимир і Катерина Остапчуки розкрили, як назвуть майбутню дитину. Пара очікує на сина наприкінці грудня, і вибрала для нього красиве давньогрецьке ім'я.

Також стало відомо, що олімпійського чемпіона і народного депутата від "Слуги народу" Жана Беленюка пограбували в Парижі на Олімпійських іграх-2024. Спортсмен зазначив, що такі історії - не рідкість для Олімпіад.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти