StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Чекала вторгнення": Ірма Вітовська розповіла про те, як чекала нападу Росії

12 грудня 2022, 21:49оновлено 13 грудня 2022, 08:51
8497
Українська актриса розповіла, що готувалася до вторгнення з 2014-го року.
Вітовська
Вітовська / Колаж фото УНІАН і https://ua.depositphotos.com/

Українська актриса Ірма Вітовська розповіла, що знала про майбутнє вторгнення Росії в Україну. Про це вона розповіла в інтерв'ю програми ЖВЛ.

За словами актриси, про те, що буде велике вторгнення вона знала вже з 2020 року. "У 2021-му, мабуть, вже сильно. Тому що я стежу за градусом пропаганди в Росії. І я чекала з 2014 року, я не жила як страус в піску", – каже Ірма Вітовська, яка стверджує, що готувалася до вторгнення.

Актриса додає, що вона відреклася від усього, що пов'язано з Росією і в той же час зрозуміла, що українська мова - це головна зброя проти нашого спільного ворога.

Вона розповіла, що уламки ворожого снаряда потрапили в її будинок, який їй довелося розбирати самостійно і навіть запрошувати саперів на ділянку.

Нагадаємо, раніше актриса згадала інцидент, який повною мірою демонструє двояке ставлення українців до Росії під час війни ‒ під впливом кремлівської пропаганди. Детальніше про інцидент зірка розповіла у Facebook.

У 2015 році, коли бійці ЗСУ вже рік хоробро билися з російськими окупантами, в Карпатах зірка зустріла таксиста. В авто вона почула Російські композиції, через що задала водієві питання: "Навіщо ви це слухаєте?". Чоловік щиро не розумів, чому він повинен припинити спонсорувати країну-агресора.

Він кинувся звинувачувати артистку, захищаючи своє право слухати співаків, які зараз підтримують геноцид його народу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти