StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Захищав свою батьківщину і не прогнувся": балерун Полунін, що ридає, образився на Росію

2 жовтня 2022, 08:21
Той, хто зрадив свою країну одного разу, зробить це знову. І, мабуть, в Росії про це знають.
Сергій Полунін
Сергій Полунін / УНІАН та Instagram

Уродженець Херсона, українець, а тепер зрадник і любитель країни-терориста Росії, танцюрист Сергій Полунін записав відео, в якому розридався через те, що його "батьківщина" (Росія-авт.) вставила йому "ніж у спину" і скасувала його виступ на святі-вакханалії, присвяченому незаконній анексії Херсонської та Запорізької областей України.

Тремтячим голосом танцюрист також згадав інцидент в Узбекистані, з якого все нібито почалося. "Я станцював соло про російських солдатів, про загиблих російських солдатів. Пісня добра, про те, як ми вдячні їм і обов'язково зустрінемося знову", - розповів культурний терорист. Однак у Ташкенті не зрозуміли любові танцюриста до окупантів. Організатори шоу в Ташкенті зробили йому догану в грубій формі і відмовилися платити добові його команді. До речі, спочатку Полунін повинен був виступити під композицію Take Me To Church ірландського музиканта Hozier.

Тепер же ображений танцюрист поскаржився на скасування його виступу у вищезгаданому концерті. У своєму горі, захлинаючись сльозами, балерун розповідає, яких зусиль йому коштувало "не прогнутися" заради своєї нової "батьківщини", як сильно він мріяв про те, що його рідний Херсон стане Росією, а також про татуювання головного терориста планети Путіна на своїх грудях. "Я не прогнувся", - ридає "патріот".

відео дня

Він також згадав свого діда, який кидав цукерки сусідським дітям, коли ті кричали, що "він росіянин". Мабуть, дід віддавав останню закуску дітям, звідси і висловлювання, більше схожі на білу гарячку.

Нагадаємо, раніше скандальний російський танцюрист балету Сергій Полунін (уродженець Херсона), зробив собі цілих три татуювання з обличчям російського диктатора Володимира Путина. І гордо похвалився відповідними фото в Instagram.

У 2018 році Полунін показав своє перше татуювання на грудях, де зобразив російського диктатора. Артист пояснив, що набив його портрет з метою "захистити російського президента від негативної енергетики".

Тоді його рішення викликало осуд в деяких країнах, через що танцівник раз у раз "перекривав" обличчя Путіна на виступах, під час фотосесій та інтерв'ю, якщо його про це просили. Тепер же у Полуніна відразу три таких татуювання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти