StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Запроданка Лорак захопилася треком путініста Кіркорова до фільму російських пропагандистів

15 лютого 2023, 15:56
Співачка-запроданка Ані Лорак захопилася новою піснею свого друга - запеклого путініста і фаната Кремля Філіпа Кіркорова

Лорак, Кіркоров
Ані Лорак, Філіп Кіркоров / Колаж фото УНІАН

Уродженка України, попспівачка Ані Лорак, як і раніше ні слова не говорить з приводу війни, яку путінська Росія (де вона працює вже більше восьми років) розв'язала проти України, захопилася новим треком свого давнього приятеля-співачка Філіпа Кіркорова (давнього і запеклого фаната Кремля).

Лорак вирішила на своїй сторінці в Instagram прорекламувати його новий трек "Якщо ти підеш", яку Кіркоров виконав для російського пропагандистського фільму"Нюрнберг". Вона залишила посилання на трек і порекомендувала фоловерам послухати.

Прем'єра цього, з дозволу сказати, кіно, як би випадково запланована на 23 лютого ‒ за день до річниці повномасштабного російського вторгнення в Україну і з нагоди пропагандистського свята ‒ "Дня захисника Вітчизни".

Кіркоров

Нагадавши, Ані Лорак раніше, на 11-му місяці повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала РФ, згадала, що вона-українка.

До того артистка-запроданка скаржилася на те, що вона стала дуже самотня і сумує за своїми родичами, які, очевидно, залишилися в Україні. Про те, що цих же родичів бомбить країна, якій вона продалася, уроджена Кароліна Куєк поки мовчить.

Цікаво, що її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини про шоу-бізнес:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти