StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

За що Чарльз III зненавидить Кейт Міддлтон - думка експерта

30 травня 2023, 21:01
Зараз принцеса Кетрін Уельська повторює "помилку принцеси Діани", але чи чекає її та ж доля, поки прогнозувати складно.
Чарльз III, Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон затьмарила короля Чарльза III на його власній коронації / колаж: Главред, фото: instagram.com/theroyalfamily, instagram.com/princeandprincessofwales

Подія століття - коронація короля Чарльза III - все ще викликає в мережі масу обговорення: хто куди став, як подивився, в чому прийшов. Між тим тріумф старшого сина Єлизавети II в народі між собою називають "шоу Уельських".

Про це повідомляє журналістка і королівський експерт Даніела Ельзер. На церемонії коронації принцеса Кетрін Уельська практично перетягнула всю увагу на себе і виглядала як "справжня королева" і "грецька богиня цього модного театру".

Між тим за 12 років, що Кейт Міддлтон є частиною британської королівської сім'ї, вона з простолюдинки перетворилася в одну з найвпливовіших і обожнюваних жінок Британії. Непогані стосунки у неї встановилися і зі свекром-королем, хоча Ельзер переконана, що після коронації позиції принцеси Кетрін в серці Чарльза можуть сильно похитнутися.

Відомий факт, що принцеса Діана, перша дружина короля і мати його спадкоємців, користувалася набагато більшою популярністю у народу та преси, ніж інші члени британської королівської сім'ї. Чарльз, будучи принцом, який відчайдушно мріяв про престол, заздрив дружині і навіть ревнував до її слави, що не поліпшило їх з леді Ді особисті відносини.

Грандіозна поява царственої Міддлтон на коронації поставила її на "дуже тонкий лід", адже вона ризикує повторити "помилку Діани", переконана Даніела Ельзер.

Дивіться у сюжеті цікаві подробиці коронації Чарльза III:

Раніше принцеса Кетрін в якості подарунка отримала від короля Чарльза III новий титул, який раніше носив його старший син. Також аналогічний подарунок заробила і королева Камілла.

Також стало відомо, за що Кейт Міддлтон заслужила репутацію гордячки - близьке оточення принцеси стверджує, що її "королівські замашки" давно викликають подив.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти