StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яскраві і закохані: Даша Кацуріна показала рідкісне фото з Дантесом

26 березня 2023, 12:21
Кохана Володимира Дантеса повернулася в Україну.
Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Даша Кацуріна показала селфі з Володимиром Дантесом / instagram.com/dasha_katsurina, instagram.com/vladimirdantes

Бізнесвумен і дизайнер Даша Кацуріна перебуває у відносинах на відстані з українським музикантом, коміком і волонтером Володимиром Дантесом. Кацуріна прийняла вольове рішення жити на дві країни, Україну і Польщу, заради безпеки двох її дітей під час повномасштабної війни в Україні.

Парі не часто вдається зустрітися, тому кожна хвилина, проведена разом, здається Дантесу і його обраниці дуже важливою. Нещодавно Даша повернулася до Києва. Правда, поки не відомо, на який термін.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала рідкісне селфі з артистом - вони обидва дотримуються думки, що подробиці відносин краще тримати подалі від чужих очей. На знімку, виконаному в дзеркалі ліфта, видно, як Кацуріна рада поверненню додому.

відео дня

"Ой, Київ, як же добре вдома", - підписала знімок Даша. До слова, вона і Дантес вже вирушили наносити візити друзям і знайомим. Зокрема, артист публікував відео, на якому він з Кацуріною відпочиває в заміському будинку з міцними напоями.

Володимир Дантес, Даша Кацуріна
Даша Кацуріна показала селфі з Володимиром Дантесом / instagram.com/dasha_katsurina

Раніше дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна розповіла про справжні причини свого розлучення з Мішею. Зрада з боку чоловіка зруйнувала їхні стосунки.

Також вона показала зворушливий момент між нею і її новим коханим, українським співаком і коміком Володимиром Дантесом,- артист плів їй кіски.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти