StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даша Кацуріна чесно відповіла, що відбувається між нею і Дантесом насправді

28 лютого 2023, 20:53
Бізнесвумен вже втомилася відмахуватися від "бомбардування" особистими питаннями від шанувальників.
Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Даша Кацуріна та Володимир Дантес підтвердили стосунки восени 2022 року / instagram.com/vladimirdantes, instagram.com/katsurina.online

Бізнесвумен і дизайнер Даша Кацуріна підтримує свого коханого, співака, коміка і волонтера Володимира Дантеса, в бажанні тримати подробиці їх особистого життя при собі. У них вже був досвід "публічних" відносин, який для обох закінчився не найприємнішим розлученням.

Проте і Кацуріна, і Дантес час від часу не відмовляють собі в задоволенні пограти з цікавістю шанувальників в кішки-мишки: що ж між ними відбувається насправді - піар, справжня любов або ж сформувалася сім'я, яка впевнено крокує до весільних дзвонів?

І хоч восени пара підтвердила свої стосунки, Кацуріну час від часу все ж закидають питаннями про те, які у неї відносини з Дантесом. На одне з таких особистих питань вона відповіла на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Але зробила це Даша знову алегорично - опублікувала скріншот її листування з Володимиром рано вранці. Закохані обмінювалися текстовими та відеоповідомленнями.

"Ой, навіть не знаю, що у нас з там з Вовою. Що ж там ти мені пишеш о сьомій ранку?" - прокоментувала фотографію Кацуріна, супроводивши свої слова закоханим емодзі.

Даша Кацуріна, Володимир Дантес
Даша Кацуріна розповіла, що відбувається між нею і Володимиром Дантесом / instagram.com/dasha_katsurina

Раніше дизайнерка і ресторатор Даша Кацуріна розповіла про справжні причини свого розлучення з Мішею. Зрада з боку чоловіка зруйнувала Їхні стосунки.

Також вона показала зворушливий момент між нею і її новим коханим, українським співаком і коміком Володимиром Дантесом,- артист плів їй кіски.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти