Я завелася - прем'єра Концерту Наталії Могилевської пройде на 1+1

8 травня 2020, 19:48
Наталя Могилевська приготувала неймовірний сюрприз, який підтримав телеканал 1+1 - прем'єра концерту вийде на каналі на вихідних.
Я завелася Наталя Могилевська
Я завелася Наталя Могилевська - коли дивитися концерт / 1+1

10 травня о 22:40 на телеканалі 1+1 відбудеться трансляція весняного сольного концерту Наталії Могилевської Я завелася. Улюблені і знайомі пісні, нові композиції і яскраві танцювальні номери у виконанні народної артистки України чекають глядачів вже в цю неділю

Співачка і продюсер Наталя Могилевська підготувала для глядачів шоу з масштабними декораціями, запальними хітами і яскравими танцювальними постановками з шоу Танці з зірками - артистка буде танцювати і одночасно співати на сцені. Глядачів чекає шоу з участю балету з двадцяти чоловік, шість концертних образів від світових кутюр'є і українських дизайнерів, живе виконання знайомих і нових пісень, і багато танців.

"Я дуже щаслива порадувати глядачів новими шоу в цей час, коли два місяці ніхто нічого не знімав. Саме тому ми закінчили монтаж в найкоротші терміни. Це ще один мій танцювальний концерт, в якому я виконую танго, румбу, пасадобль, як 10 років тому. Танцюю і співаю одночасно. Це шоу, де я знову танцювала з Владом Ямою і співала улюблені пісні. Я показала найбільш яскраві хореографічні номери, порадувала прем'єрою і, думаю, що здивувала несподіваним мега трендовим звучанням деяких танцювальних треків. Далі - більше", - інтригує співачка.

відео дня
Я завелася Наталя Могилевська
Я завелася Наталя Могилевська - випуск дивитися онлайн/ 1+1

Під час концерту Наталя Могилевська покаже свої найкращі танцювальні номери з шоу Танці з зірками з чотирма партнерами: Ігорем Кузьменко, Дмитром Жуком, Олексієм Бузько і, звичайно ж, - Владом Ямою.

Нагадаємо, Наталя Могилевська днями анонсувала вихід нового lounge edition альбому в рамках арт-проекту, креативним продюсером якого виступив режисер Герман Ненов. Презентація відбудеться в кінці травня.

Дивіться грандіозне шоу легенди українського шоу-бізнесу Наталії Могилевської Я завелася в неділю, 10 травня, о 22:40 на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що 9 травня пройде благодійний концерт Даруй повітря, на якому виступлять зірки українського шоубізнесу, щоб зібрати гроші на апарати ШВЛ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти