StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Я задихаюся: Дантес налякав своїх шанувальників

25 вересня 2023, 12:51
Володимир Дантес змушений був призупинити свою концертну діяльність.
Володимир Дантес
Володимир Дантес дуже погано себе почуває / колаж: Главред, фото: instagram.com/volodymyrdantes

Український артист і співак Володимир Дантес не на жарт перелякав своїх шанувальників.

На своїй сторінці в İnstagram, він з'явився в сторіз, де повідомив, що у нього великі проблеми зі здоров'ям і він не може продовжувати виступати.

"Після неймовірного і божевільного першого концерту в турі я змушений змінити деякі дати туру. Пробачте. Я занадто повірив у свої сили і своє здоров'я. Після останніх зйомок моєї нової програми "Будинок культури", в Херсонській і Миколаївській областях, я сильно захворів. Замість того, щоб лікуватися, продовжив зніматися, потім зйомки в шоу "я люблю Україну", паралельно репетиції вистави (новий проект) у "Палаці Україна", чим тільки ускладнив свій стан", - розповів Дантес.

відео дня

Виявилося, що Дантес сильно кашляє і у нього серйозні проблеми з легенями. "Після зйомок "Будинку культури" – нового проекту з яким ми їздили по деокупованим територіям, коли ми були в Херсонській, Миколаївській області, зі мною сталося щось дуже жахливе, з моїми легенями, бронхами, що я досі кашляю. При чому не те, що кашляю, я задихаюся", - додав Дантес.

Нагадаємо, раніше український співак, комік і волонтер Володимир Дантес разом з ресторатором і бізнесвумен Дашею Кацуріною вирішили не тільки потішити цікавість шанувальників, а й отримати для цього користь для наших захисників.

Також Дантес висловився про весілля Дорофєєвої і Кацуріна, і зазначив, що в любовному чотирикутнику відносини складалися складніше, ніж здається шанувальникам, які спостерігали за тим, що відбувається з боку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти