StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я його не люблю": Приходько знову "штрикає" Потапа

9 серпня 2022, 19:58
Приходько оголосила, що не збирається залишати Потапа в спокої.
Потап, Монатік, Влад Яма та Анастасія Приходько
Потап, Монатік, Влад Яма та Анастасія Приходько / Колаж

Українська співачка Анастасія Приходько, яка відкрито конфліктує зі співаком і автором Потапом, знову заявила про те, що не залишить його в спокої.

Як заявила вона в інтерв'ю Аліні Доротюк, вона не хоче говорити про цих зірок, які поїхали, тому що її нудить. "До багатьох є питання. До багатьох, які тут, є питання. У мене давня "любов" з Потапом. Про це всі знають. Я його не люблю. Я його "штрикаю" і буду "штрикати", тому що він мене бісить своєю поведінкою. Я його "штрикала" ще на початку війни в 2014 році", – сказала Приходько.

У той же час, вона повідомила, що зараз не час влаштовувати "срачі", але мовчати не змогла. "Зараз не хочу цього робити, тому що не треба зараз про них говорити в негативному сенсі. Вони роблять помилки, я це бачу. Але це все після війни", - додала вона.

читайте також"Колишня досі живе з Потапом": Позитив розсекретив, де зараз його екс-дружина

Нагадаємо, раніше у Приходько вже був конфлікт з Потапом. Так, вона влаштувала словесний баттл з продюсером і автором пісень Олексієм Потапенко, Потапом.

На своїй сторінці в Facebook співачка опублікувала посилання на матеріал про те, що Настя Каменських і Потап більше не виступатимуть в Росії. Вона також прокоментувала матеріал, назвавши Потапа г..ом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти