StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я - опудало вечірнє": зірка "Кварталу 95" з блиском спародіював божевільну путіністку Чичеріну

15 січня 2023, 13:07
Юрій Великий висміяв абсурдне новорічне звернення колишньої зірки "російського року", а тепер - матьорої путіністки Юлії Чичеріної.
Великий, Чичеріна
Зірка "Кварталу 95" з блиском спародіював божевільну путіністку Чичеріної / скріншот з відео та УНІАН

Відомий український комік і актор студії "Квартал 95" Юрій Великий висміяв у черговій пародії недавній виступ колишньої зірки "російського року", а нині – відомої путіністки Юлії Чичеріної. Свіжий ролик артист опублікував на своєму YouTube-каналі.

"Колись відома співачка, а нині, по всій видимості, пацієнт палати №6 – Юлія Чичеріна, в черговий раз "відзначилася" записавши своє новорічне звернення. У мене було багато чоловічих образів, були і жіночі. Але "воно" - мені грати ще не доводилося. Хороший привід спробувати. Сміємося - значить не здаємося", – підписав ролик Великий.

У ролику Юрій Великий постав у балаклаві і "леопардовому" пледі. І затуманений потік свідомості Чичериної йому вдалося передати досить точно.

"Всім привіт. Я - опудало вечірнє. Ой, Юлія Чичеріна. Хочу сказати, що десятки років споживацтва намагалися зробити з нас аморфну біомасу. Ми довго терпіли. Ми довго терпіли, коли на Бомбасі "расстленівалі" наших електриків в городах і бабусь на стовпах. І стовпи на електроплечах бабусь й електричних городників", – говорив комік в образі путіністки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Юрій Великий записав злу пародію на білоруського диктатора Олександра Лукашенка - з приводу того, що на нього нібито готувався замах.

Великий дав волю своїй фантазії і показав, як Білоруський диктатор хотів ховатися від "України і Польщі під керівництвом НАТО" – причому за шторами у власному кабінеті.

До того російський гуморист Максим Галкін, який не підтримав війну в Україні і напад на мирних жителів і дітей, висміяв пропагандистські ЗМІ, які мало не щодня вигадують нові фейкові новини про артиста.

Зокрема, він навіть створив добірку заголовків, в яких повідомляється про пригоди зірки за кордоном. Інші фейки російських журналістів теж не пройшли повз увагу чоловіка Алли Пугачової.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти