StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Виглядала як фекалії: Валерія Крук розповіла, як взяла себе в руки

15 серпня 2022, 18:28
Селебріті знову хвалиться знову знайденої формою і показує свої принади в мережі.
Валерія Крук похвалилася шикарним тілом в купальнику
Валерія Крук похвалилася шикарним тілом в купальнику / instagram.com/valeriyakruk

Українська модель і телеведуча Валерія Крук розповіла, що після перших місяців війни вона "виглядала, як де..мо".

Як написала вона на своїй сторінці в Instagram, її дочка зробила їй надзвичайний комплімент. Ма, мені здається ти будеш так само виглядати і в 60, нічого не зміниться! Старість-це не про тебе!"- сказала вона, додавши, що перше, що вона зробила по приїзду до Туреччини, це записалася в спорт зал, щоб виглядати краще.

"Але регулярний стрес вибивав мене з режиму, не буду брехати. Стільки було переживань, сліз, відчаю і болю. Зараз теж трапляються емоційні гойдалки, але і порівняти неможливо з тим, що було. Глибоко пропрацював в собі внутрішні реакції на зовнішні трагічні події, я поступово повернулася до себе такою, як була до війни. І як то кажуть, результат на обличчя або на пресі", - хвалиться своєю роботою ведуча.

читайте такожТелеведуча Валерія Крук прикрила свої принади газеткою

За її словами, вона дуже рада знову себе почувати і бачити такою. "З сильним тілом і волею, здатною допомагати іншим жінкам своїм прикладом і знаннями", - додає вона.

Нагадаємо, раніше Валерія Крук вирішила оживити свій контент і порадувати шанувальників новими пікантними фото.

Як написала вона на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, свої фото вона вирішила публікувати, щоб "додати життя". "По-перше і головне, на прохання друзів з ЗСУ трохи пожвавлюю свій контент фотографіями в купальнику. Додаю життя так сказати! Хлопці, Привіт", - пише вона.

Вона також додає, що "сьогодні вечір дивних новин". "Так що намагаюся розбавити, тому що завтра може бути таким цікавим, що побажати можна тільки нашому спільному ворогові. Але сподіваємося, що світ прийде до тями", - додає вона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти