StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Виїхала за кордон з дітьми і заблокувала мене": Остапчук розповів про новий скандал з екс-дружиною

10 травня 2022, 23:15
Війна - це штука, яка дуже чітко показує людей, каже Остапчук.
Олена Войтенко та Володимир Остапчук
Олена Войтенко та Володимир Остапчук / Новий канал

Ведучий Володимир Остапчук не зміг налагодити спілкування з колишньою дружиною навіть під час війни. Олена Войченко відмовилася їхати з ним у перший день війни і згодом заблокувала його.

Шоумен розповів, що коли прокинувся 24 лютого о 5 годині від вибухів, разом з дружиною Христиною став збиратися їхати. Тоді дружина запропонувала зателефонувати Олені Войченко, щоб їхати разом.

"Я дзвоню - скидає. Ще раз дзвоню, на соцмережах я був заблокований, після цього я пишу прямо на пошту. Олена, кажу, почалася війна, зараз ми їдемо, Христина на своїй машині я на своїй, я забираю тебе і дітей. У мене досі це така історія... ми не домовилися з нею", - зізнався Володимир у програмі Зірковий шлях.

відео дня

"Війна - це штука, яка дуже чітко показує людей. І в ті моменти, коли потрібно гуртуватися і думати про майбутнє, то, як убезпечити найулюбленіших людей, деякі роблять не дуже добре. Вони поїхали, Олена відмовилася їхати з нами. Вона розблокувала, я сказав: Все що потім, вирішимо потім, зараз почалася війна, треба їхати. Після цього вони поїхали в Умань до батьків", - додав ведучий.

Вже через 2-3 дні в листуванні Остапчук зрозумів, що його екс-дружина і діти на заході України. Потім і сама Олена зізналася, що їде за кордон, після чого вони зустрілися вночі.

"Я приїхав вночі, десь 11 годин вечора, побачив Емілію, Евана, останній раз їх обійняв, передав деякі речі матеріальні і вона поїхала за кордон. І після цього заблокувала мене. Я дзвоню по 3 – 4 рази на день на різні месенджери і вона не відповідає, або ігнорує, або "обмежене прийняття дзвінків"", - заявив телеведучий.

читайте такожВолодимир Остапчук звинуватив колишню дружину в приховуванні дітей-Олена Войченко відповіла

Володимир розповів, що планшет його дочки прив'язаний до телефону. Тільки так він зміг зрозуміти, що швидше за все його діти зараз в Канаді.

"Не було нормального спілкування, особливо після того, як все почалося у війну, коли вона поїхала за кордон і не дала можливості, щоб у дітей був батько. Після війни розберемося", - додав ведучий.

Розлучення Володимира Остапчук та Олени Войченко - що відомо

Ранише Володимир Остапчук звинуватив Олену Войченко в приховуванні дітей - вона не давала йому з ними спілкуватися.

Як відомо, Остапчук розлучився з Оленою після шоу Танці з зірками 2019. Тоді він посварився зі своєю партнеркою Ілоною Гвоздьовою.

У серпні 2020 Володимир Остапчук зробив пропозицію Христині Гірняк на їх річницю, але одружилися вони після того, як перехворіли коронавірусом.

У грудні 2020 Остапчук розповів, що колишня дружина не дала йому привітати дітей з Новим роком.

У квітні 2021 року Остапчук вже заявляв, що не знає, де перебувають його діти. За словами шоумена, він платить аліменти і відплачує їх навчання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти