StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Обирай українське: зірка "Дому Дракона" шиканула українськими прикрасами

28 червня 2023, 17:19
346
На сторінках глянцевого журналу екстравагантна Емма Д'арсі з'явилася в аксесуарах від українського модного бренду ювелірних виробів.
Емма Д'арсі
Емма Д'арсі знялася для The Hollywood Reporter в прикрасах від Nomis / колаж: Главред, фото: instagram.com/emmaziadarcy, imdb.com

Британська акторка Емма Д'арсі, що зіграли роль Рейніри Таргаріен в серіалі-приквелі Гри престолів "Дім Дракона", взяли участь у зйомці для іменитого глянцю The Hollywood Reporter.

Артистка, яка має небінарну гендерну ідентичність і вважає за краще звернення "вони/їх", обирають наряди в стилі унісекс, які могли б підкреслити їх індивідуальність без явного акценту на стать. Для фотосесії був обраний синій блейзер Balmain і сережки від українського бренду ювелірних виробів Nomis. Фотографії з'явилися на сторінці ювелірів в Instagram.

На одному вусі Д'арсі красувалися золоті сережки-каффи з синіми і жовтими каменями, в іншому - сережка-шпилька з золота і чорних перлів. Приблизна вартість прикрас - 7.5 тис. євро.

відео дня

Примітно, що Емма Д'арсі - не перші знаменитості, які віддають перевагу унісексуальним, мультифункціональним прикрасам від Nomis. Наприклад, британська співачка Аліша Діксон, коли була ведучою Євробачення-2023, доповнила свій образ подвійним перстнем від українського бренду.

Раніше про кардинальну зміну іміджу повідомила український парамедик і волонтерка Юлія Паєвська з позивним "Тайра" - завдяки одній стильній деталі вона стала виглядати, як підліток.

Також змінами в зовнішності здивувала Віра Брежнєва - співачка після 40 років прийняла рішення надалі не використовувати фільтри для селфі, і показала, до чого привів її експеримент.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти