StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Слідом за Євробаченням: у Росії запропонували створити альтернативу "Оскара" і стали посміховиськом

26 травня 2022, 23:49
Скоро всі міжнародні конкурси в Росії стануть локальними.
Микита Михалков
Микита Михалков все сильніше впадає в старечий маразм / Скріншот відео з youtube.com

Російський режисер і путініст Микита Михалков на Євразійському економічному форумі в Бішкеку запропонував створити альтернативу американської кінопремії" Оскар " і заснувати Євразійську кіноакадемію.

Глава Союзу кінематографістів РФ навіть назвав призовий фонд - до 5 мільйонів доларів. За цю ідею артиста висміяли в мережі.

Як пише Тһе Voice Mag, зазначається, що 76-річний Міхалков підкреслив, що на цю премію не висуватимуться фільми, які шкідливо впливають на людину.

відео дня

читайте також"Випробовували на добровольцях-українцях": Міхалков відзначився маячнею про "птахів-вбивць" з України

"Головною нагородою буде діамантовий метелик. Але це має бути не фестиваль. Щоб було зрозуміло, скажу, що це буде "Євразійський "Оскар". У ньому братимуть участь фільми, відповідні тим ідеалам, які ми разом сформулюємо. І не зможуть потрапити картини, які руйнують людську сутність", – заявив путініст.

Він додав, що в цій премії зможуть брати участь і фільми, вироблені і не на території ЄАЕС. А їх головним критерієм буде відповідність принципам ідеології. Премія, як вказав Михалков, повинна бути такою, щоб "за неї хотіли битися".

"Я вважаю, що спільними зусиллями можна зробити призовий фонд в районі 3-5 мільйонів доларів. Премія буде щорічно вручатися в кожній країні, яка увійде в академію", – заявив росіянин.

Нагадаємо, раніше в Росії запропонували зробити свій альтернативний конкурс "Євробачення". Люб'язно продюсувати локальне Євробачення погодився ра**ист і чоловік співачки Валерії Ісіф Пригожин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти