StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Все закінчилося самогубством": перший чоловік Заворотнюк розповів про хворобу актриси

14 грудня 2022, 18:09
16310
Олаф Шварцкопф поділився своїми міркуваннями щодо причин хвороби Анастасії Заворотнюк.
Анастасія Заворотнюк
Перший чоловік Заворотнюк розповів про хворобу актриси / Telegram

Актриса Анастасія Заворотнюк вже кілька років бореться з пухлиною мозку, а подробиці про її стан рідні намагаються приховувати від публіки.

Її перший чоловік, Олаф Шварцкопф, все ще згадує про неї з теплом. Він зізнався, що востаннє бачився з Заворотнюк в 1995 році під час оформлення розлучення, але знає про її життя досить багато, пишуть росЗМІ.

Олаф дуже хотів би підтримати екс-кохану, але дзвонити їй побоюється.

відео дня

З журналістами Шварцкопф поділився своїми міркуваннями щодо причин хвороби Заворотнюк. За його словами, ЕКО було занадто небезпечною процедурою для зірки.

"Я так кажу, тому що знаю, що у виникненні раку грає роль і генетика, а у Насті дідусь хворів на онкологію. У нього були страшні болі, він не витримав мук і наклав на себе руки. Я щиро бажаю їй одужання і зустріти Новий рік в колі рідних в хорошому настрої. Вона все одно для мене залишається дуже дорогою людиною", - заявив бізнесмен.

Нагадавши, дочка онкохворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна, різко відреагувала на питання про свою молодшу сестру, яку актриса народила кілька років тому від російського фігуриста Петра Чернишова.

Зокрема, один з підписників запитав, чи не вважає Анна Заворотнюк свою молодшу сестру Мілу винною в хворобі актриси.

Також повідомлялося, що дочка онкологічної хворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна несподівано змінила імідж і стала неймовірно схожою на свою хвору маму.

Відповідною публікацією вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. Дівчина кардинально змінила колір волосся і її підписники звернули увагу на те, що вона стала дуже схожа на свою хворіючу матір.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти