StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стала копією матері: дочка Заворотнюк змінила імідж

23 вересня 2022, 23:15
Анна Заворотнюк змінила свій імідж і стала неймовірною схожою на свою матір.
Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк / instagram.com/anna_zavorotnyuk

Дочка онкологічної хворої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна несподівано змінила імідж і стала неймовірно схожою на свою хвору маму.

Відповідною публікацією молода жінка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Дівчина кардинально змінила колір волосся і її підписники звернули увагу на те, що вона стала дуже схожа на свою хвору матір.

Модель стала темнішою, готуючись таким чином до зими. "Хлопців, як вас колір волосся новий", - запитала у своїх передплатників вона.

відео дня

Стала копією матері: дочка Заворотнюк змінила імідж
Анна Заворотнюк

Шанувальники відзначили неймовірну схожість з актрисою.

Нагадаємо, раніше 26-річна дочка актриси Анастасії Заворотнюк, Ганна з дитинства звикла бути об'єктом загальної уваги і преси. Популярність, а потім і хвороба матері, гучне розлучення батьків - все це змушує дівчину строго обмежувати інформацію про все, що стосується її особистого життя.

Незважаючи на те, що на її сторінці в Instagram вона викладає досить відверті знімки, що балансують на межі пристойності, свою душу Заворотнюк-молодша оголювати не поспішає.

Проте блогерка перестала приховувати-вона дійсно полягає в тривалих і дуже щасливих відносинах. Нещодавно, спілкуючись з шанувальникам, вона розповіла, що знає свого коханого вже багато років. Вони вчилися разом в університеті, познайомилися на першому курсі і з тих пір нерозлучні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти