StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Все ще живий-здоровий": Потапа "розмазали" за жарт про смерть

2 квітня 2024, 21:16
159
Артистові в грубій формі нагадали, що подібні пранки під час війни більш ніж просто недоречні.
Потап
Потапа розкритикували за першоквітневий жарт про власну смерть / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap

Український співак і музичний продюсер Потап пожартував над шанувальниками першого квітня. У своєму блозі в Instagram він опублікував власний некролог.

Дехто сприйняв цю новину всерйоз, інші вилаяли артиста за недоречний піар. Сьогодні Олексій Потапенко показав своє свіже фото з припискою: "Все ще живий-здоровий".

Невдалий жарт занадто затягнувся, через що Потапа стали жорстко критикувати в Мережі. У коментарях під постом артистові вказали на недоречність подібних вчинків у той час, коли його країна охоплена страшною війною з великою кількістю жертв.

відео дня

"Хлопці гинуть кожного дня… Смерті забагато в нашому житті… Невже це смішно… Жесть, якщо комусь це смішно…", "Це реально дно", "Не знав як нагадати про себе?", "За вікном війна, жарти зі смертю ну дуже погані. І так кожний день сумні новини", "Тупий жарт", "Знайшов з чим жартувати. Просто огидно. Просто дно якесь", - пишуть обурені підписники.

Потап
Потапа розкритикували за першоквітневий жарт про власну смерть / instagram.com/realpotap

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка Вечірнього Кварталу і хрещена мама Олени Зеленської Олена Кравець розкрила подробиці першої за час повномасштабної війни зустрічі з першою леді України.

Також український ведучий і колишній "холостяк" Микита Добринін прокоментував чутки про свою бісексуальність, які стали з'являтися після його розлучення з блогеркою Дашею Квітковою.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти