StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вперше обійняв рідних": танцюрист-воїн Дікусар вийшов на зв'язок з фанатами

4 червня 2023, 11:40
Захисник України Дмитро Дікусар потрапив додому після госпіталізації, але вже повернувся в стрій.
Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар розповів про звільнення вдома і повернення на фронт / колаж: Главред, фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Український танцюрист і хореограф Дмитро Дікусар вступив до лав ЗСУ 27 лютого 2022 року. Відтоді медіазірка захищає нашу країну. У зв'язку з цим в інформаційному просторі він з'являється вкрай рідко до величезної тривогу його шанувальників.

Востаннє на зв'язок воїн виходив наприкінці січня 2023 року. Зараз він з'явився в соціальних мережах, і повідомив, що вперше відправився у звільнення "на гражданку", поділився враженнями про побачене, і звернувся до співвітчизників. Також він опублікував на своїй сторінці в Instagram фото, як виглядає зараз.

Так Дікусар зазначив, що мирне життя у нього викликало дискомфорт. Між тим він вдячний тим, хто в тилу копітко працює над наближенням перемоги України. Відзначив він і тих, хто зараз наживається на війні.

відео дня

"Нещодавно мав звільнення на певний час. Вперше за рік обійняв рідних і подякував Богу за це. Відверто, на гражданці відчув себе дискомфортно. Повернувся на службу. Живіть, радійте життю, любі українці, але не забувайте, яку ціну за це заплатили і платять ті, хто цінує ваше життя більше за своє. І дякую, що невтомно допомагаєте Збройним Силам! Без вас, любі, ми би не дочекались обіцяного озброєння! А тим, хто наживається на цій кривавій війні, хочу побажати встигнути витратити все… Україна є і буде вільною!! Всіх обійняв!!" - написав воїн.

Колега Дмитра Дікусара по паркету, танцюрист і хореограф Євген Кот раніше повідомляв, що захисника поклали в лікарню через складний випадок ангіни. Ймовірно, відновлюватися Дікусара відправили додому до рідних.

Дмитро Дікусар
Дмитро Дікусар розповів про звільнення вдома і повернення на фронт / instagram.com/dikusar_dmitriy

Раніше стало відомо, що лояльна до країни-агресора українська співачка Maruv планує повернутися в Україну після війни - вона з чоловіком і дитиною розробила "безпечний план".

Також російський комік Максим Галкін, який визнаний в рф іноагентом через антивоєнну позицію, вперше розповів, як приймав рішення покинути країну-агресора, і коли виїжджав.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти