Вперше офіційно з'явилася інформація про стан Анастасії Заворотнюк

11 січня 2021, 08:58оновлено 11 січня 2021, 18:15
Анастасія Заворотнюк в 2019 році потрапила до лікарні і перенесла важку операцію. Після цього в мережі розійшлося багато чуток про стан акторки, бо родичі все приховували.
Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк / Instagram

Анастасія Заворотнюк зробила операцію на мозку в 2019 році через онкологію, і довгий час приходила до тями та була у важкому стані. Через ажіотаж, родичі стали приховувати її справжній стан від ЗМІ. Через майже півтора роки після гучної госпіталізації, дочка Анастасії Заворотнюк Анна розкрила подробиці про стан матері в своєму Instagram.

"Моя мама важко хворіє, але ми лікуємося, віримо в краще, і я дуже сподіваюся, що всі переможемо", - написала дівчина в сторіз Instagram, відповідаючи на питання шанувальників на вихідних після новорічних свят.

Вперше офіційно з'явилася інформація про стан Анастасії Заворотнюк
  • Нагадаємо, що російські ЗМІ в 2020 році роздмухували чутки про те, що Анастасія Заворотнюк померла - нібито тому її приховують від суспільства.
  • Ці чутки поповзли після того, як Заворотнюк таємно перевезли з останньої відомої лікарні, і не стали розкривати її місце розташування.
  • Крім того, знайшлися ті, хто звинуватив Анастасію Заворотнюк у симуляції важкої хвороби заради популярності.
  • За чутками, у Анастасії Заворотнюк 4 стадія раку мозку, і вона перенесла вже 3 операції за осінь 2019 року, і ще кілька до цього.
  • Про хворобу Заворотнюк стало відомо 13 вересня 2019, коли вона потрапила в реанімацію з набряком мозку. Після цього пішли чутки, що у Заворотнюк почався параліч і її ввели в штучну кому.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти