StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Приголомшує": в мережу потрапили фото пошматованого Кіркорова перед операцією

4 березня 2023, 12:42
Кіркоров буде тепер дивувати не тільки новими нарядами, а й новим обличчям і тілом.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / соцмережі

Путініст і хам, російський співак Філіп Кіркоров, який не втомлюється дивувати своїми безглуздими нарядами, знову викликав бурю в російських медіа. Так, нещодавно в мережі з'явилися фото артиста в нижній білизні на прийомі у хірурга.

На зображеннях видно пошматованого синім маркером співака, який вже вкотре лягає під ніж російських хірургів.

Зокрема, пропагандистське видання Стархіт повідомило, що за перетворення Філіпа Кіркорова відповідає Тимур Хайдаров. "З розміру XXXL перейшов в L. він просто не має право виглядати погано", — зазначив зміни поп-короля пластичний хірург.

Пошматований Кіркоров поки ще не похвалився тілом, тому як він знаходиться на стадії загоєння швів. У мережі ж можна побачити поки тільки план робіт хірурга.

"Буквально через пару місяців мені виповниться 56, але мені завжди буде 33 як мінімум. Приголомшливий пластичний хірург зібрав мене практично по частинах і привів в таку форму, в якій я гідно зможу вийти на сцену Кремлівського палацу", — заявила старіюча зірка.

Нагадаємо, раніше українська співачка Яна Соломко, яка народилася в Полтавській області, брала участь в українських шоу і виступає під псевдонімом Soyanna, вибрала сторону Росії, яка жорстоко напала на її рідну Україну, і активно виступає там.

Більш того, в кооперації з божевільним українським продюсером і зрадником Юрієм Бардашем, вона записала нову пісню, з якою пробила чергове дно. У даній композиції вона підтримує російських окупантів, які ґвалтували і вбивали українських жінок і дітей.

Свою композицію "ННН" вона присвятила "всім люблячим" серцям, а саме окупантам, яких чекають не дочекаються з унітазами їхні російські дружини.

Раніше також на одному з російських концертів співачка Яна Соломко, яка перебралася жити в Росію після масштабного вторгнення Росії в Україну, навіть заявила, що їй дуже приємно "бути тут". А всією її концертною діяльністю займаються російські менеджери.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти