StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кохана Дмитра Кулеби показала рідкісне фото з міністром

21 квітня 2024, 12:37
1170
Світлана Павелецька ніжно звернулася до коханого чоловіка в його особливий день.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба особисте життя - Світлана Павелецька показала свіже фото з міністром / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба і співзасновниця видавництва "Книголав" Світлана Павелецька перестали приховувати свій роман навесні минулого року. Пара відкрито заявила про свої стосунки і разом з'являється на світських заходах.

Їхні спільні фото можна побачити дуже не часто, проте всі рідкісні пости в соціальних мережах, присвячені одне одному, вони переповнюють коханням і ніжністю. Так нещодавно Павелецька привітала політика з Днем народження і показала знімок із ним у своєму блозі в Instagram.

У кадрі закохані позують, тримаючись за руки. Видавчиня у зворушливому підписі зазначила, що так вона готова провести з міністром ще багато щасливих років.

відео дня

"Просто тримати за руку. Засипати та просипатись разом. Поспішати до тебе, чекати на тебе, пишатися тобою, хвилюватись, закохуватись щодня, завмирати від щастя. Будь де. Коли навколо будь що. З тобою, знаю, що щастя поруч і в кожній дрібниці, і хочу щоб ти так само завжди це бачив і знав, що ти - неймовірний, сильний, розумний, мій. З днем народження. Люблю сильніше за саме сильне", - пише Світлана Павелецька.

Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба особисте життя - Світлана Павелецька показала свіже фото з міністром / instagram.com/paveletskaya_svitlana

Хто такий Дмитро Кулеба?

Кулеба Дмитро Іванович - український державний діяч та дипломат, міністр закордонних справ України з 4 березня 2020 року, член РНБО з 13 березня 2020. Наймолодший в історії голова зовнішньополітичного відомства України. Дмитро Кулеба є постійним представником України при Раді Європи, посол з особливих доручень МЗС України, пише Вікіпедія.

Останні зіркові новини:

Раніше українська співачка Світлана Тарабарова показала молодшу доньку в її день народження. Третя дитина в родині співачки з'явилася рік тому. Тарабарова також виховує старших доньку та сина.

Також стало відомо, що український співак Позитив опинився в лікарні. Олексій Завгородній жартома звинуватив у своїй госпіталізації свою колишню колегу Надю Дорофєєву.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти