StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Воїн і учасник Нацвідбору на Євробачення вразив українців новою піснею

20 лютого 2024, 18:09
318
Мойсей Бондаренко зіграв на скрипці пісню-саундтрек до фільму "Ліга справедливості" на тлі териконів на українському Донбасі.
Мойсей Бондаренко
Мойсей Бондаренко вразив фоловерів новою композицією / колаж Главред, скріншоти з відео

Мойсей Бондаренко - музикант-скрипаль, військовослужбовець і учасник Нацвідбору на Євробачення-2023 — вразив своїх фоловерів інтрументальною кавер-версією композиції Everybody knows норвезької співачки Сігрід, яку виконав прямо посеред териконів на Донбасі. Відповідне відео Бондаренко розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

У ролику Бондаренко грає на скрипці, стоячи на даху автомобіля, який був пофарбований у захисний колір. За спиною у нього височіють донбаські терикони, а сам виконавець одягнений у військову форму і бронежилет.

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", якій пророкують перемогу на міжнародному конкурсі.

Також український співак Melovin розкритикував результати Нацвідбору-2024. Артист, який посів у змаганні третє місце, засумнівався в "прозорості" підрахунку глядацьких голосів.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти