StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євробачення 2024: Швеція встановила рекорд

6 лютого 2024, 11:34оновлено 6 лютого, 14:11
Втретє конкурс Євробачення проведе одна й та сама телеведуча - Петра Меде.
У Швеції назвали ведучих Євробачення-2024
У Швеції назвали ведучих Євробачення-2024 / Колаж Главред, фото eurovision.tv

Ведучими 68-го конкурсу пісні "Євробачення" в Мальме стане голлівудська зірка і культовий ветеран Євробачення. По-суті дана ситуація є своєрідним рекордом для Швеції. Адже одна з телеведучих - Петра Меде вестиме шоу втретє.

За інформацією офіційного сайту конкурсу, Малін Окерман і Петра Меде разом вестимуть три прямі трансляції з Мальме 7, 9 і 11 травня.

"Уявіть, що у вас знову з'явиться шанс провести Євробачення!" Це така неймовірна честь. Після того, як я спочатку провела його одна, а потім разом із чудовим Монсом Зельмерльовим, я тепер із нетерпінням чекаю на можливість попрацювати з Малін. Ми не були знайомі раніше, але вже зустрічалися кілька разів, і я вже повністю продана. Працювати з нею буде суцільним задоволенням!", - ділиться Петра Меде.

відео дня

Малін Окерман звикла виступати і на сцені, і на екрані, але Євробачення - це абсолютно нова сцена для актриси: "Я не можу описати свої почуття з цього приводу. Я дуже схвильована і трохи нервую, але в позитивному ключі. Мені завжди подобалося Євробачення, і стати частиною цього фантастичного шоу разом з Петрою - це мрія, що збулася. Крім того, Петра - одна з найкумедніших жінок, яку я коли-небудь зустрічала"

До її фільмографії входять такі серіали, як "Повернення" і "Красені", а також такі фільми, як "Хлопець з розбитим серцем" і "Хранителі". Вона грала разом із Томом Крузом, Дженніфер Еністон, Сандрою Баллок і The Rock.

Раніше стало відомо, що перед фіналом Національного відбору на Євробачення-2024 у Мальме букмекери різко змінили ставки на переможця від України.

Також на фінальному концерті Національного відбору незвичайний дебют відбувся в одного з членів журі - співак і шоумен Андрій Данилко вперше публічно заговорив українською.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти