StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У РФ страшно бояться правди: Галкін і Слєпаков залишаються іноагентами

2 червня 2023, 23:56
Максим Галкін і Семен Слєпаков - кістка в горлі у російських чиновників.
Максим Галкін і Семен Слєпаков залишаються в числі іноагентів
Максим Галкін і Семен Слєпаков залишаються в числі іноагентів / Фото: Главред, колаж-Instagram (galkin, slepakovsemyon)

У терористичній Росії настільки бояться витоку правди, що зараховують до лав іноагентів тих, хто не боїться відкривати очі росіянам на те, що творить їх президент-терорист Путін.

Наприклад, кілька місяців тому іноагентами Росії визнали двох комедійних артистів з РФ - Максима Галкіна і Семена Слепакова. Кожен з них висміював кремлівську владу, а також брехню, яка річками ллється з вуст головних пропагандистів. Після цього, артисти вирішили оскаржити рішення суду, але труси малодушно відхилили позов.

відео дня

Так, Замоскворецький районний суд у Москві відхилив позови трьох іноагентів до Мін'юсту 2 червня. "Вплив "іноземних джерел" на них занадто великий", - вважають у суді.

Оскаржити рішення Мін'юсту, крім блогера Іллі Варламова, намагалися артист Максим Галкін і співак Семен Слєпаков. Нібито вони поширювали риторику "іноземних джерел".

"У засіданні у справі Галкіна представник Міністерства зазначив, що іноагентська плашка ніяк не вплинула на концертну діяльність артиста. Його адвокат вказував на конституційне право висловлювати свою думку, але суд доводи не прийняв. У засіданні у справі Слєпакова було згадано, що музикант отримав з-за кордону за два роки 300 млн рублів", - написало пропагандистське видання "Фонтанка.РП".

Нагадаємо, раніше Семен Слєпаков відповів у своїй звичній віршованій манері хейтерам через звинувачення у підтримці російського диктатора Володимира Путіна. Вірш на цю тему він опублікував у своєму Instagram.

Вірш він підписав "доброзичливцям".

Крім того, раніше артист посміявся над зомбованими росіянами. Під час одного з концертів артист перейнявся щодо російської пропаганди та росіян, які сліпо вірять у неї.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти