StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Уже вищий за тата: Пономарьов показав свіже фото 17-річного красеня-сина

11 серпня 2024, 11:12
1505
Олександру Пономарьову пощастило відсвяткувати свій День народження в дуже особливій компанії.
Олександр Пономарьов
Олександр Пономарьов новини - як зараз виглядає син Пономарьова / колаж: Главред, фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Днями український співак Олександр Пономарьов святкував День народження. У соціальних мережах його привітали шанувальники та колеги, а сам артист зазначив, що дуже вдячний Богу за все, що у нього є.

Головними скарбами Пономарьова залишаються троє його дітей. У день особливого свята співака до нього приїхав його син - 17-річний Олександр.

Артист розлучився з мамою хлопця 12 років тому, але продовжує піклуватися про нього, підтримує спілкування і ніколи не упускає можливості похизуватися юним Сашею перед шанувальниками.

відео дня

Так у своєму блозі в Instagram Пономарьов показав, який зараз вигляд має його син - разом вони позували на ґанку будинку з домашніми улюбленцями Пономарьова. Олександр-молодший і собаки на честь свята одягли симпатичні ковпачки.

"Народився о 16:00, стрибнув у воду за традицією! Син приїхав привітати! Улюблена живність поруч! Слава Богу!" - підписав фото співак.

Олександр Пономарьов із сином
Олександр Пономарьов новини - як зараз виглядає син Пономарьова / instagram.com/ponomaryovoleksandr

Хто такий Олександр Пономарьов?

Олександр Пономарьов - український співак, автор пісень, продюсер. Народний артист України (2006). Був першим артистом, який представив Україну на міжнародному музичному конкурсі Євробачення - 2003 року пісня "Hasta la vista" у виконанні Пономарьова принесла 14-те місце. Випустив 9 музичних альбомів.

Олександр Пономарьов - останні новини:

Раніше український продюсер Сергій Перман розповів, як на нього накинувся з кулаками Олександр Пономарьов. Після неприємного інциденту вони не спілкувалися довгі роки.

Також Олександр Пономарьов показав стильне фото покійної матері, і в річницю її смерті вшанував пам'ять. Рідної артисту людини немає на світі вже 20 років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти