StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Утеплилася: Надя Дорофєєва показала фігуру в грайливій міні-сукні

20 вересня 2023, 03:32оновлено 25 жовтня 2023, 15:20
Співачка вирішила приміряти романтичний образ для наступаючої осінньої прохолоди.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва зняла селфі в рожевому міні / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка і зірковий тренер 13 сезону шоу Голос країни Надя Дорофєєва може похвалитися створенням власного стилю, який намагаються наслідувати тисячі її шанувальників.

Артистці якимось химерним чином вдається змішувати тренди і поєднувати абсолютно різні речі та аксесуари, які в кінцевому підсумку дають гримучий ансамбль з індивідуальними рисами Додо.

Тому бачити Надю у повністю романтичному образі фанатам було незвично. Хоча, варто відзначити, що видовище вийшло розкішним. Так новим вбранням кольору троянди у попелі Дорофєєва похвалилася на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Вона показала селфі в дзеркалі, для якого позувала в міні-сукні в рубчик від Alice К вартістю $155 (близько 5.7 тис. грн - прим. редактора). Образ співачка доповнила масивним кулоном на довгому ланцюжку і білою сумочкою.

Волосся Додо залишила розпущеним, лише заплела у чола дві тоненьких кіски з обох сторін. Косметикою вона практично не користувалася.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва зняла селфі в рожевому міні / instagram.com/nadyadorofeeva

Раніше ексдружина Віталія Кличка в джинсовому міні показала, звідки взялися діти мера Києва: Наталія Єгорова показала кадри зі свого "міста серця" - Лос-Анджелеса, який вона дуже цінує.

Також українська ведуча Леся Нікітюк в купальнику показала спеку біля басейну. Вона з великим задоволенням ловить останні сонячні дні за містом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти