StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ексдружина Кличка в джинсовому міні показала, звідки взялися діти мера Києва

13 вересня 2023, 04:10
18666
Наталія Єгорова відвідала "місто свого серця", яке сколихнуло в ній приємні спогади.
Наталія Єгорова
Наталія Єгорова в джинсовому міні показала прогулянку по Лос-Анджелесу / колаж: Главред, фото: instagram.com/natalia_yegorova

Співачка і колишня дружина мера Києва Віталія Кличка Наталія Єгорова вирушила в нову подорож. Цього разу на своїй сторінці в Instagram вона поділилася кадрами з міста її серця - Лос-Анджелеса.

49-річна Єгорова прогулялася по набережній в стильній джинсовій міні-спідниці, чорній майці і масивних чорних черевиках. У кадрі вона кружляла з щасливою посмішкою, насолоджуючись океаном і теплим каліфорнійським сонцем.

У підписі до відео Наталя розповіла, що Лос-Анджелес підкорив її не тільки своїми пейзажами - з містом у неї пов'язані приємні спогади, адже саме там з'явилися троє її дітей від Віталія Кличка. До того ж вона може назвати себе корінною мешканкою Міста янголів, адже прожила там довгі роки.

відео дня

"Я не можу висловити словами, як я щаслива повернутися в Лос-Анджелес. Це місто мого серця. Я прожила тут майже 20 років ... Тут у мене народилися троє прекрасних дітей. Тут у мене досі багато друзів, які з роками стали моєю родиною. Якщо ти одного разу закохався в Лос-Анджелес, то це назавжди", - поділилася думками Наталія Єгорова.

Дивіться відео прогулянки Наталії Єгорової в Лос-Анджелесі:

Раньше Надія Мейхер в трусах і сітці пофілософствувала на каменях біля моря. Останнім часом артистка рідко балує шанувальників відвертими кадрами свого розкішного тіла.

Також посвітила тілом в бікіні на італійському курорті Піппа Міддлтон - молодша сестра майбутньої королеви Великобританії Кетрін, принцеси Уельської. Дивлячись на її фігуру і не скажеш, що вона - мама трьох малюків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти