StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Померла зірка серіалу Беверлі-Хіллз

14 серпня 2022, 14:59оновлено 14 серпня 2022, 15:48
Померла зірка серіалу Беверлі-Хіллз, 90210 Деніз Даус - актриса потрапила в лікарню з важкою формою менінгіту і перебувала в комі.
Актриса, Беверлі Хіллз
Померла зірка серіалу Беверлі-Хіллз / Instagram / УНІАН

Американська актриса з легендарного серіалу з 90-х серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210" Деніз Даус померла у віці 64 років після довгої боротьби з важкою формою менінгіту. Таке повідомлення її сестра залишила в Instagram.

"З дуже важким серцем я повідомляю всім, що моя сестра Деніз Даус вирушила назустріч нашій родині у вічному житті. Деніз Івонн Даус була найдивовижнішою сестрою, неперевершеною, прославленою актрисою, наставником і режисером. Вона була моїм найкращим другом і останнім членом сім'ї. Деніз любила всіх вас. Я знаю, що вона спостерігає за нами з любов'ю. Я прошу усамітнення і ваших молитов", — написала сестра актриси.

Деніз Даус зіграла роль місіс Івонн Тізлі в серіалі Беверлі-Хіллз, 90210, судді Ребекки Дамсен в серіалі каналу CBS Страж і доктора Ронди Пайн в телесеріалі каналу HBO небезпека. Вона також знімалася в таких популярних серіалах, як Анатомія пристрасті, Доктор Хаус, кістки і багатьох інших.

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11 липня помер український актор театру і кіно, легендарний актор мюзиклу вечора на хуторі поблизу Диканьки Юрій Миколайович Мажуга. Народному артисту України був 91 рік.

Нагадаємо, 14 липня 2022 року померла Івана Трамп - перша дружина Дональда Трампа, бізнесвумен і колишня модель.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти