StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Померла актриса Енн Херч

13 серпня 2022, 12:33
У актриси виявили наркотичне сп'яніння.
Енн Хеч
Енн Хеч / Instagram

Американська актриса Енн Хеч померла в п'ятницю після того, як кілька днів тому сильно постраждала від травм в автокатастрофі. Актрисі було 53 роки.

Її подруга Ненсі Девіс повідомила про це в пам'ятному пості в Instagram, написавши: "у Небес є новий ангел. Моя любляча, добра, весела, мила і красива подруга Енн Хеч вирушила на небеса. Я буду жахливо сумувати за нею і дорожити всіма прекрасними спогадами".

Хеч отримала серйозні опіки, коли 5 серпня врізалася в будинок в Лос-Анджелесі в районі Мар-Віста. Незабаром після аварії її машина загорілася, і, як повідомляє NBC News, пожежникам знадобився майже годину, щоб загасити її.

відео дня

Вона була доставлена в лікарню і спочатку перебувала в критичному стані, потім, як повідомляється, 8 серпня вона впала в кому.

Після аварії Хеч поліцейське управління Лос-Анджелеса почало розслідування щодо актриси і того, що вона нібито керував транспортним засобом в нетверезому вигляді. Пізніше поліція Лос-Анджелеса підтвердила, що під час аварії в організмі Хеч був кокаїн.

"В ході попереднього тестування аналіз крові показав наявність наркотиків",-йдеться в заяві поліції Лос-Анджелеса.

Вона зіграла в таких фільмах, як: "нація прозака", "шість днів, сім ночей", "життя як секс".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Іссей Міяке, японський модельєр і засновник однойменного модного бренду, помер у віці 84 років, повідомили місцеві ЗМІ у вівторок, який цитує агентство Reuters.

Міяке помер від гепатоцелюлярної карциноми 5 серпня,

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти