StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Українська співачка Луна повідомила про вагітність і показала круглий животик

16 липня 2023, 23:19
191
Колишня дружина проросійського продюсера-втікача Бардаша чекає на другу дитину.
Співачка Луна
Співачка Луна вагітна вдруге / колаж: Главред, фото: instagram.com/kri_luna

Українська співачка Луна (справжнє ім'я - Христина Герасимова) порадувала шанувальників новиною про те, що вона очікує другу дитину. Про це артистка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Вона виклала фотографії з уже помітно кругленьким животиком. Про термін вагітності Луна не розповідає, стать дитини вона не дізнавалася, хоча її старший син переконаний, що буде братик.

У соціальних мережах вона вибачилася за те, що через вагітність дуже "тупила" - її мучив сильний токсикоз. Також співачка розповіла, що швидко набирає вагу, тому вирішила бути мамою на спорті.

відео дня

Луна раніше була одружена зі скандальним продюсером-путіністом Юрієм Бардашем. Вони розлучилися в 2018 році. Від цього союзу артистка виховує сина Георгія (2012 р. н.).

Батьком другої дитини співачки є її чоловік, музикант Олександр Волощук, з яким Герасимова перебуває у шлюбі з 2021 року.

Співачка Луна
Співачка Луна вагітна вдруге / instagram.com/kri_luna

Раніше Андрій Хветкевич, фотограф, дайвер і учасник романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч, після весілля з бойфрендом Феліпе заявив, що готується стати батьком.

Також український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів, чому все ще неодружений у 36 років, а також розповів, що в романтичних стосунках викликає у нього депресію.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти