Учасник Холостячки розповів про страждання на шоу

21 квітня 2021, 13:46оновлено 21 квітня 2021, 16:34
Олексій Тригубенко, який пройшов у фінал шоу Холостячка, але не переміг, розповів, через що він пройшов, і чому у нього немає дівчини.
Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко / instagram.com/aleksey_trygubenko/

Бізнесмен Олексій Тригубенко, який взяв участь в шоу Холостячка в 2020 році розповів, що відбувалося з його життям після того, як він не зміг перемогти на шоу.

Олексій не раз розповідав, що він більше, ніж просто прив'язався до головної героїні - Ксенії Мішиної, і коли проект вийшов на ТБ для нього були не найкращі часи.

"Фінал проекту Холостячка дався важко, тому після його закінчення я зосередився на бізнесі, було не до відносин. Потім шоу вийшло в ефір. У міру виходу випусків я проживав цю історію заново, і було складно почати з кимось серйозні відносини. Це було так помітно, що дівчата самі говорили мені про це", - розповів він.

відео дня

Але майже через рік після початку зйомок, він оголосив, що готовий до нового етапу у своєму житті і розповів, чого він хоче.

"Я шукаю простих стосунків, без драми і недомовок. Коли можна сказати "збирайся, завтра летимо!" або просидіти разом два місяці на карантині. Щоб з нею було добре в будь-яких ситуаціях. Мені потрібні відносини на все життя. Щоб хотілося повертатися додому і бути поруч з нею самим собою, справжнім. Щоб у нас були спільні цінності і цілі... Зізнаюся дуже страшно починати нові відносини, але страшніше те, що я звикаю до самотності і з часом буде складніше впустити когось у свій світ", - пояснив він, запитавши у шанувальників, чи не багато він вимагає.

Олексій Тригубенко
Олексій Тригубенко / instagram.com/aleksey_trygubenko/

У коментарях йому шанувальниці написали, що він добрий і хороший, і все буде у нього добре. А також, що він гідний нових відносин.

Як раніше повідомляв Главред, Ксенія Мішина видалила всі фото з Олександром Еллертом крім рекламних, в той час як на сторінці коміка знайшли фото, яке прикувало до себе інтерес шанувальників їх відносин.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт разом з фіналу шоу Холостячка, де виграв сценарист Кварталу 95.

Нагадаємо, що в грудні 2020 року у великому інтерв'ю Мішина і Еллерт розповіли, до якого весілля вони готуються.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти