StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У сина Регіни Тодоренко виявили психологічний розлад

13 вересня 2022, 14:50оновлено 13 вересня 2022, 16:24
Старший син Тодоренко і Топалова Михайло неадекватно реагує на дотики. Дитяча примха виявилася серйозним симптомом.
Регіна Тодоренко з сином Михайлом
Регіна Тодоренко розповіла про психологічний розлад сина Михайла / instagram.com/reginatodorenko

Тревел-блогер, акторка і ведуча Регіна Тодоренко поскаржилася на дивну поведінку трирічного сина, яку спершу прийняла за перші дитячі спроби встановити особисті межі.

З хвилюючого її питання вона провела консультацію з дитячим психотерапевтом, який діагностував у Михайла психологічний розлад. Про це блогерка розповіла у своєму Telegram-каналі.

Перші симптоми, за словами Тодоренко, її старший син виявив кілька місяців тому, коли в сім'ї з'явилася ще одна дитина. Тоді Міша заявив, що не любить, коли його торкаються без дозволу.

відео дня

Це стало тривожним дзвіночком для батьків трирічного хлопчика. "У Майкла тактильна гіперчутливість. Такі дітки кидаються з крайності в крайність, то уникаючи дотиків, то навпаки демонструючи сильну потребу в міцних обіймах. Пару місяців тому малюк повідомив нам: "Я не люблю, коли мене торкаються без дозволу". Я зраділа, так як побачила в цьому відстоювання особистих кордонів. Однозначно так і є, але виявилося, що багато діток в певному віці переживають тактильну гіперчутливість - вони просто по-іншому відчувають, і їм неприємні раптові погладжування без попередження. Мабуть, все трохи гостріше і яскравіше", - розповідає Тодоренко.

Надмірну емоційність Міші вона також списала на його діагноз: тактильна гіперчутливість впливає не тільки на емоційний розвиток дитини, а й негативно діє на нервову систему, що може послужити причиною для надмірної збудливості.

Син Тодоренко Михайло
Син Тодоренко Михайло / instagram.com/reginatodorenko

Раніше Регіна Тодоренко поділилася першими враженнями, як проходили її пологи - біль від переймів вона полегшувала гіпнотичними афірмаціями і поїданням піци.

У пологах, які проходили вдома в надувному басейні, брав участь не тільки чоловік Тодоренко, але і її старший син Михайло, якому всього три роки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти