StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Шерон Стоун виявили пухлину - акторка очікує на операцію

2 листопада 2022, 22:02
64-річна артистка постраждала від лікарської недбалості, та попередила інших жінок про небезпеку.
Шерон Стоун
Шерон Стоун діагностували операбельну пухлину / instagram.com/sharonstone

Американська акторка і модель, зірка Основного інстинкту, Шерон Стоун розповіла про жахливу лікарську помилку, яка могла коштувати їй життя. Спеціаліст, до якого звернулася знаменитість зі скаргою на нездужання, поставив їй невірний діагноз.

Виходячи з цього і лікування виявилося неправильним - біль лише посилювалася. Після призначення подвійної епідуральної анестезії Стоун відчула що щось йде не так, та звернулася до іншого фахівця.

Лікар діагностував у неї величезну фіброзну пухлину, яка вимагає негайного видалення. Цю історію сама акторка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Пані, не дайте запудрити вам мізки. Попросіть другу думку, це може врятувати вам життя. Мене не буде 4-6 тижнів, до повного одужання. Дякую за вашу турботу. Все буде в порядку", - пише голлівудська знаменитість.

Проблеми Шерон Стоун зі здоров'ям почалися ще в 2001 році. Тоді акторка пережила інсульт, крововилив у мозок і ще одну хірургічну операцію з видалення доброякісних пухлин.

Шерон Стоун
Шерон Стоун / instagram.com/sharonstone

Раніше українська співачка Надя Дорофєєва, яка лише нещодавно вступила в романтичні стосунки з ресторатором і музикантом Мішею Кацуріним, прокоментувала чутки про свою вагітність.

Також стало відомо, що радянська і грузинська співачка Тамара Гвердцителі втратила маму-одеситку. Артистка важко переживає її смерть, через що її власне психічне і фізичне здоров'я сильно похитнулося.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти