StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дорофєєва прокоментувала свою вагітність

31 жовтня 2022, 10:33
13986
Співачка Дорофєєва влаштувала сесію запитань і відповідей для своїх фоловерів.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва / instagram.com/nadyadorofeeva

Українська співачка Надя Дорофєєва, нові стосунки якої вже кілька місяців обговорює вся країна, прояснила питання з вагітністю.

Так, на своїй сторінці в Instagram, співачка влаштувала сесію питань в сторіз і відповіла на найцікавіші. Зокрема, Дорофєєва відповіла на питання про вагітність. Однак вона була дуже лаконічною - просто сказала "ні", запостивши питання одного з користувачів.

Дорофєєва прокоментувала свою вагітність

Після її відповіді, співачці тут же "прилетіло" припущення про те, що вона"childfree". "Ні. І на цьому очікуваному питанні закінчую наш з вами інста вечір", - написала співачка.

відео дня

Дорофєєва прокоментувала свою вагітність

Нагадаємо, раніше Кацурин опублікував в Instagram-сторіс оголене фото Додо. Він зняв кохану ззаду, на тлі вікна. У кадрі миготить Гола спина і поперек артистки, прикриті її розпущеним волоссям.

Знімок чоловік залишив без будь-яких коментарів. Він лише відзначив на ньому Дорофєєву. Можливо, щоб уникнути чуток про новий роман з іншою жінкою.

Раніше Надя Дорофєєва розповіла про серйозній розмові, яка допомогла їй прийняти рішення і розірвати шлюб зі своїм першим чоловіком, українським співаком і коміків Володимиром Дантесом.

Даша Кацуріна, колишня дружина Міші і нинішня кохана Дантеса, нещодавно стала жертвою жорстких нападок хейтерів. Дизайнерка не стала мовчати, і послала заздрісників на три букви.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти