StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"У них було все, у нас нічого": зірка "Кухні" розповіла, чому поїхала в Росію

13 серпня 2022, 14:15
Катерина Кузнєцова поділилася своєю особистою драмою.
Катерина Кузнєцова
Катерина Кузнєцова / instagram.com/katykino/

Українська актриса Катерина Кузнєцова, яка з 2009 року працювала в Росії, але з початку війни зайняла жорстку проукраїнську позицію, розповіла, чому вона поїхала жити і працювати в РФ.

"Всім здається, що я поїхала жити в Росію за кращим життям, але це не так. Це моя особиста драма, моя особиста трагедія. Ще в 2009 році, працюючи на телеканалі, маючи короткі ролі, я зрозуміла, що я не потрібна своїй країні", - говорить вона.

За її словами, українські артисти були принижені в порівнянні з російськими, яким і "обігрівальний прилад", і "їжа з ресторану". "У них було все, у нас нічого", - додає Кузнєцова. Більш того, вона зазначила, що головні ролі отримували тільки російські артисти.

Кузнєцова також згадала неприємну історію участі її в проекті" Зірка + Зірка " з Олександром Рибаком. За її словами, все вибирав рибалка, а саму Кузнєцову не питали ні про що. Вона додає, що навіть об 11 годині вечора їм доводилося їздити в готель до зірки, щоб упросити його порепетирувати. Більш того, Кузнєцова ділиться, що Рибак оголосив про свій відхід з шоу і навіть не повідомив про це Каті. "Коли я зрозуміла, що ті люди, які зі мною працювали, вони до мене навіть не підійшли, крім Тали Калатай і Фагота... мені було дуже неприємно", - поділилася актриса.

Кузнєцова каже, що на той момент вона сильно сумнівалася в правильності обраної професії. Їй було не зрозуміло, чому московські актриси отримують головні ролі. "Я поїхала, щоб подивитися, як там. Зрозуміти, що ж там таке. Це була історія не про те, що я захотіла краще життя. Це моя особиста драма", - каже вона.

Нагадаємо, раніше Кузнєцова розповіла про свою нелюбов до Дмитра Нагієва. "Я працювала з ним разом і я не дуже люблю гордовитих людей. Можливо, це образ. Можливо, вдома вона класна і проста людина. Він весь час був на Пафосі".

читайте такожВідмовляє мозок: Нагієв вперше розповів про свою хворобу

За словами Кузнєцової, вона ненавидить соціальну нерівність і про нього склалася дуже негативна думка. У той же час, вона говорить про іншого російського актора, Дмитра Назарова, з яким вона на зв'язку з його дружиною. "Вони все роблять обережно, але вони дуже думаюча аудиторія", - розповідає Кузнєцова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти