StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Третя дівчинка чи перший хлопчик: Лілія Ребрик прокоментувала стать малюка №3

23 жовтня 2023, 14:14
Ребрик та Дикий готові вітати нового члена сім'ї.
Лілія Ребрик з родиною
Лілія Ребрик висловилася про стать третьої дитини / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Українська ведуча і акторка Лілія Ребрик на початку жовтня повідомила, що вагітна третьою дитиною. Разом з чоловіком, танцюристом і хореографом Андрієм Диким, вона вже виховує двох донечок - 11-річну Діану та 5-річну Поліну.

На своїй сторінці в Instagram Лілія з уже значним животиком розповіла, що скоро в їхній родині відбудеться гендер-паті, де вони оприлюднять стать майбутньої дитини. Також вона зазначила, що перші дві вагітності вона була впевнена, що у неї з'являться доньки чи не з перших днів зачаття. Малюк №3, зізнається Ребрик, поводиться тихіше.

"У мене цього разу немає ніякої інтуїції. Дві попередні вагітності я чітко знала, що будуть дівчата. Я це відчувала на перших тижнях, бачила сни. А цього разу... жодних снів", - ділиться ведуча.

відео дня

Лілія Ребрик та Андрій Дикий з дівчатками рахують дні до моменту, коли вони дізнаються, чи з'явиться в їхній родині ще одна донька або перший син. Відповідь на цю хвилюючу для їх сім'ї загадку вони отримають найближчим часом, зазначає майбутня мама.

Лілія Ребрик з родиною
Лілія Ребрик висловилася про стать третьої дитини / колаж: Главред, фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше стало відомо, що "холостяк" Макс Михайлюк вдруге стане батьком. Головний герой 10 сезону романтичного реаліті-шоу показав вагітну та щасливу дружину-модель.

Також зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька повідомила, що виходить заміж. Акторка похвалилася обручкою з великим діамантом, яку їй підніс наречений.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти