StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль поскаржилася на проросійського співробітника аеропорту, який довів її до сліз

1 листопада 2022, 21:51
Співачка поділилася неприємним інцидентом, який трапився з нею в аеропорту.
Тіна Кароль
Тіна Кароль / ph:@spromojna

Українська співачка Тіна Кароль, яка активно гастролює, щоб підтримувати українську армію в безстрашному протистоянні проти Росії, поскаржилася на співробітника аеропорту.

Артистка поділилася, що при проходженні паспортного контролю, незадовго до вильоту літака її довів до істерики працівник. Зокрема, ця людина мала проросійську позицію і з задоволенням показала її Тіні, поділилася вона на своїй сторінці в телеграмі.

"Сьогоднішня ситуація увігнала мене в ступор і сльози. Читаю новини про ракетні удари, про світло і воду, злість і біль. Підходжу до бординг контролю. І який же негідник попався сепаратичний мені. Затримав на стикуванні рейсу. Його питання... черв'як. Ви куди летите, що збираєтеся робити в Європі, а що потім, аааа... потім в расею? Слава Україні, - я йому. Біжу зла, а літака немає - вилетів без нас. Обертаюся а навколо новорічні вогні монтують, все. Я розревілася", - ділиться Тіна.

відео дня

Вона також додає, що в України ще будуть свої новорічні вогні – найкращі.

Нагадаємо, раніше співачка розповіла, що з початку повномасштабного військового вторгнення Росії в Україну жодного разу не заспівала жодного зі своїх російськомовних хітів і запевнила, що це її принципова позиція.

"Я відмовилася від усіх своїх пісень, які були російською мовою. З початку війни вони жодного разу не звучали від мене. Це моя пряма Заява. Я розумію, що були надзвичайно, можливо, вами улюблені пісні. Пісні, які радували ваші серця. І не раз. Якими б хітами вони не були, ми не маємо права виконувати пісні російською", – написала Кароль.

Така жорстка позиція співачки щодо старих хітів "Пупсика" або "Ноченька" викликала неоднозначну реакцію серед її фанатів. Деякі навіть впали смуток через те, що не почують улюблені російськомовні від співачки. Але вона залишилася тверда.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти