StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Теракт у Крокусі: загинув член команди гурту Пікнік

24 березня 2024, 18:25оновлено 25 березня, 00:55
Катерина Кушнер перестала виходити на зв'язок із вечора 23 березня, повідомляє колектив.
Катерина Кушнер, гурт Пікнік
Напад на Крокус Сіті Хол - Пікнік підтвердив смерть члена команди / колаж: Главред, фото: instagram.com/piknik.info

23 березня перед концертом рок-гурту Пікнік у підмосковному "Крокус Сіті Холі" почався теракт. Кількість жертв і постраждалих постійно збільшується, але музиканти не постраждали.

Ще вчора у своєму блозі в Instagram вони опублікували заяву про те, що гурт уцілів, але пізніше повідомили, що команда не може вийти на зв'язок із помічницею директора колективу Катериною Кушнер. У день теракту жінка продавала рекламно-сувенірну продукцію із символікою гурту.

Сьогодні тіло Кушнер було виявлено в "Крокусі". Катерину впізнав її чоловік. Новину підтверджує "Пікнік" у соціальних мережах.

відео дня

"Катерина Геннадіївна Кушнер загинула під час терористичної атаки в Крокус Сіті Холі. Світла пам'ять", - свідчить коротке повідомлення.

Катерина Кушнер
Катерина Кушнер - помічниця директора гурту Пікнік / instagram.com/piknik.info

Теракт у Крокус Сіті Холі

23 березня 2024 року в підмосковному концерт-холі "Крокус" (Красногорськ) перед концертом рок-гурту Пікнік стався теракт: група озброєних злочинців відкрила вогонь по відвідувачах, а потім підпалила будівлю. Від куль і вогню загинуло понад 130 осіб, понад 200 потрапили в лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості.

Влада країни-окупанта використовує теракт з метою пропаганди, і шукає в події "український слід". Україна свою причетність рішуче заперечує.

Раніше стало відомо, що російський комік Сергій Свєтлаков був на концерті гурту Пікнік у "Крокусі", коли група терористів увірвалася в концерт-хол і почала розстрілювати глядачів.

Також співачка-зрадниця Ані Лорак разом зі своїм бойфрендом опублікували співчутливу реакцію на підмосковну бійню. Примітно, що трагедії в Україні, які регулярно влаштовує країна-окупант, артистка ігнорує.

Інші новини про теракт у "Крокусі":

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти