StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Синові Інни та Тимура Мірошниченку потрібна операція

11 серпня 2023, 17:06
554
Інна Мірошниченко розповіла про здоров'я сина і посварила журналістів за заголовки.
Тимур та Інна Мірошниченко з дітьми
Тимур та Інна Мірошниченко з дітьми / колаж: Главред, фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Тимур Мірошниченко і його дружина, юрист Інна Мірошниченко, які нещодавно стали прийомними батьками для хлопчика на ім'я Марсель, поділилася не дуже приємними новинами щодо здоров'я малюка.

Так, на сторінці в Instagram, мама Марселя розповіла про те, що у малюка є деякі проблеми зі здоров'ям, які потребують лікування та операції.

Відзначимо, що Інна і Тимур відразу після того, як Марсель став жити з ними, зайнялися його здоров'ям. Більш того, Інна Мірошниченко писала, що деякі діагнози були зняті з хлопчика.

відео дня
Інна Мірошниченко про здоров'я сина
Інна Мірошниченко про здоров'я сина / Фото Instagram / Inna_mi

Тим часом, є ще проблеми зі здоров'ям, які парі належить вирішити. Інна поділилася, що хлопчикові належить операція. Її також обурило, як журналісти подають інформацію щодо здоров'я її сина. За її словами, саме тому вона сумнівалася, чи ділитися подробицями їх шляху з усиновлення, публічно.

"Потім з моєї дитини будуть робити смертельно хворого, тільки щоб заголовок був клікабельний", - каже вона. "Так, Марселю потрібна операція. Так, я молюся про його здоров'я, як і про здоров'я інших моїх дітей. Але заголовок прописаний так, ніби сталося щось страшне", - каже вона.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що пара селебріті Інна і Тимур Мірошниченко, які довгий час працювали над тим, щоб усиновити малюка, нарешті возз'єдналися зі своїм прийомним сином.

Нагадаємо, раніше Тимур Мірошниченко вперше показав обличчя прийомного сина. Хлопчика звуть Марсель і йому нещодавно виповнилося 2 роки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти