StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Знайомтеся, Марсель": Тимур Мірошниченко вперше показав обличчя прийомного сина

1 серпня 2023, 16:13
4152
Телеведучий Тимур Мірошниченко розповів, як проходять перші дні вдома.
Тимур Мірошниченко з родиною
Тимур Мірошниченко з сім'єю / колаж: Главред, фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Український телеведучий Тимур Мірошниченко розповів в ексклюзивному інтерв'ю виданню Viva про усиновлення свого молодшого сина, а також розсекретив його ім'я і в цілому повідав про те, з чим довелося зіткнутися сім'ї на шляху до сина.

За словами Тимура, їхній синок з'явився на світ на Житомирщині завчасно і важив всього 1 кілограм 400 грам. Його стан був настільки важким, що малюк пережив операцію і прожив перші чотири місяці в палаті інтенсивної терапії. А потім його перевели в дитячий будинок, де Марсель вже зустрівся з прийомними батьками - Інною і Тимуром.

відео дня

За словами ведучого, біологічні діти - Мія і Марко не могли дочекатися, коли ж новий братик з'явиться в родині.

'Знайомтеся, Марсель': Тимур Мірошниченко вперше показав обличчя прийомного сина

"Коли ми з дружиною пішли на перше заняття на курси для усиновителів, вони вже тоді стрибали від радості, чекаючи, що ми ввечері приїдемо з дитиною. Довелося пояснювати, що так швидко не відбувається. І коли на початку червня вперше приїхали до Марселя, в цей день бабуся залишилася вдома з Марком і Мією, ми скинули їм фотографії, відео. Діти і тоді чекали, що ми відразу з ним повернемося. Вони навіть посварилися між собою, вирішуючи, з ким буде спати братик", - розповідає він.

Шлях до Марселя був не простий
Шлях до Марселя був не простий / Фото Viva

Мірошниченко повідав, в яких дивних умовах змушені виживати діти, які живуть в дитячих будинках. Вони не знають, що таке обійми, вони на сон закачують себе самі.

Інна та Тимур Мірошниченко та їх троє дітей
Інна та Тимур Мірошниченко та їх троє дітей / Фото Viva

"Для Марселя таке життя абсолютно нове. Наприклад, у перші дні, коли не міг заснути, Інна намагалася його заколисати, а він чинив опір, бо не звик до такого. Не звик, що його обіймають – не розумів, що це. Він сам себе закачував, тому що так чинили всі дітки в дитбудинку", - додає він.

Марсель зі своєю мамою-Інною Мірошниченко
Марсель зі своєю мамою-Інною Мірошниченко / Фото Viva

За словами ведучого, малюк їсть невпинно. Це реакція на стрес. "Наприклад, він поїв з дітьми, потім Інна собі щось окремо підігріває, він підходить і з нею знову хоче їсти. Не пропускає ніякого прийому їжі. Але поступово з часом заспокоюється і прилаштовується до свого нового життя", - розповідає ведучий.

Тепер вся сім'я в зборі
Тепер вся родина в зборі / Фото Viva

Тимур також додає, що синок нерозбірливий в плані їжі – дуже любить гречку, всілякі супчики. "Навіть Марко, який їв тільки хліб з сиром, тепер дивиться на Марселя і теж хоче їсти суп", - розповідає тепер уже багатодітний тато.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що пара селебріті Інна і Тимур Мірошниченко, які довгий час працювали над тим, щоб усиновити малюка, нарешті возз'єдналися зі своїм прийомним сином.

Тимур та Інна Мірошниченко продовжують обережно знайомити шанувальників з дитиною, яку так довго шукали їхні серця.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти