StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Син паскудно малює Путіна": звихнувся Бардаш повідав про особисте життя

17 січня 2023, 14:44
Невгамовний фанатик Путіна продовжує вимовляти маячню щодо України, а тепер вже і своєї сім'ї.
Бардаш, паспорт
Бардаш, паспорт / колаж Instagram, УНІАН

Скандальний музичний продюсер Юрій Бардаш (уродженець України), який чи не єдиний з усієї когорти українського шоу-бізнесу відкрито підтримав диктатора Володимира Путіна в його агресії проти України, дав нове інтерв'ю російській пропагандистській програмі "Як Татарка".

У своєму "викиді жовчі", артист "пройшовся" не тільки по Україні, а й по своїй родині - дружині Луні і синові.

"У мене був перший шлюб у повній нелюбові, тому моє серце стресостійке. Ми не спілкуємося взагалі. Я пишу: "Валіть звідти. Це на тобі стреси дитини. На твоїй упоротій патріотичності української". Я пам'ятаю, як вона: "Я слов'янська принцеса". Ну так і де ти слов'янська принцеса, якщо ти – українська нацистка", – повідав божевільний Бардаш.

"Син-малолітка, який нічого не розуміє, але вже він малює паскудно Путіна", – поскаржився на колишню дружину Бардаш.

Нагадаємо, раніше продюсер вирішив знайти таланти на окупованих територіях і запустив дуже необхідний зараз конкурс талантів "Звук мого регіону". "Він покликаний розкрити потенціал талановитих людей на Донбасі", - написав "успішний" Бардаш.

"Кількість пісень, спрямованих від одного автора - не обмежена. В якому жанрі буде виконана композиція або яким чином записана — в студії або на телефон — значення не має. Важлива твоя унікальність", - написав побажання зрадник.

Також раніше недалекий працівник індустрії шоубізнесу заявив, що він знаходиться в Москві. "Я майже три місяці перебуваю в Москві. Ви всі в курсі, що я сюди приїхав з рюкзаком. Так, я в Москві бував раніше, але з усвідомленням, що я тут назавжди, що я сюди приїжджаю жити, переходжу кордон жити назавжди, у мене такого не було, тому досвід у мене унікальний", ‒ сказав продюсер.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти