StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Mamarika розповіла, як і чому її чоловік виїхав з України

31 серпня 2022, 20:10
Співачка поділилася, що їй дуже важко в дорозі весь час і вони працюють на знос.
MamaRika
MamaRika / instagram.com/mamarika_official/

Українська співачка, яка зараз перебуває на міжнародних гастролях разом зі своїм чоловіком, поділилася історією, чому її чоловік не пішов служити в ЗСУ, а залишився в лавах не мобілізованих, та ще й виїхав за кордон.

Про це вона розповіла телеканалу "24".

За її словами, люди думають, що вони поїхали якимось нелегальним шляхом. Ми не та сім'я, яка мала на меті поїхати кудись, ми фантастично відчуваємо себе вдома. Всі, хто стежать за мною, знають, як ми любимо бути вдома. А причина нашого виїзду за кордон-багато запрошень на благодійні концерти", – поділилася артистка.

відео дня

Вона також додала, що зараз триває великий гастрольний тур, в якому бере участь і вона, і її чоловік в якості ведучого.

"У день ми проїжджаємо 400-500 кілометрів, моя дитина постійно харчується незрозуміло чим. Ми багато в чому пожертвували, щоб бути корисними зараз. Зараз ми в Польщі, а потім будемо бачити, як буде складатися ситуація. Тому що концертний графік постійно оновлюється", - розповіла співачка, додавши, що це дуже складно.

"Якщо чесно, я розсипалася в цих переїздах. Ми з Сергієм просто знищені, схудли. Дуже важко бути в дорозі з маленькою дитиною. Такого графіка роботи у мене вже давно не було", - зізналася артистка.

Співачка також поділилася своїми страхами, якщо її чоловік Сергій піде на фронт. "Він розглядав такий варіант. Зізнаюся, що це мене дуже турбує. Не уявляю, що буде, якщо таке станеться. Розумію, що не знаю, як була б без нього. Це дуже важко. Якщо чесно, я стримую Сергія. Не соромлюся говорити. Кілька разів я просила його, щоб не йшов, був з нами. Він - все моє життя. Не знаю, як би я витримала це. Коли він поривався йти в ЗСУ, я була просто знищена. Це дуже складно", - підкреслила MamaRika.

Нагадаємо, раніше Mamarika потрапила в автомобільну аварію разом зі своєю сім'єю.

Як розповіла вона на своїй сторінці в Instagram, машина, яка їхала перед автомобілем співачки, різко загальмувала і авто Мамарики в'їхало в неї. "Чомусь ми постійно натикаємося на такий стиль водіння, коли ніхто не включає поворотники і витворяє, що хоче", - розповіла вона.

Також за словами співачки, їм пощастило, що швидкість була маленька і ніхто не постраждав. "Малий злякався, що головне, що ремінь безпеки вберіг його від удару", - додала вона.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти