StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алан Бадоєв розповів, що співачка-втікачка Anna Asti винна йому купу грошей

4 квітня 2024, 02:00
207
Співачка-втікачка Anna Asti винна режисерові Алану Бадоєву гроші за зйомки музичного кліпу і борг поки що не віддає категорично.
Бадоєв, Асті
Anna Asti винна 30 тисяч доларів Алану Бадоєву / колаж Главред, фото УНІАН

34-річна співачка Anna Asti (уродженка України), яка активно продовжує будувати свою кар'єру в країні-агресорі Росії навіть після повномасштабного вторгнення путінських військ в Україну, заборгувала велику суму грошей українському режисерові-кліпмейкеру Алану Бадоєву. Про це він розповів в інтерв'ю порталу "Гордон".

Бадоєв розповів, що співачка в момент початку вторгнення РФ разом зі своїм чоловіком, російським бізнесменом Станіславом Юркіним, перебувала в Україні. Три дні вони були в Одесі, а потім якимось чином поїхали.

Напередодні, як виявилося, співачка знімала кліп разом з Аланом Бадоєвим - і він зізнався, що вклав гроші в костюми для зйомок, оскільки не очікував, що почнеться повномасштабна війна. Загалом, Бадоєв витратив на цей проект близько 30 тисяч доларів США, які співачка досі йому не повернула.

відео дня

Режисер зі сміхом каже, що в кожному своєму інтерв'ю нагадує співачці про борг, але поки що вона, очевидно, не планує повертати йому гроші.

"Anna Asti - це просто бомба. Я їй через усі інтерв'ю передаю: ти мені винна "тридцятник". Пам'ятаєш, Анно? "Тридцятник" зелені". Вона подумала, що в нас війна - навіщо там розплачуватися? Усе нормально", - підсумував він.

Хто такий Алан Бадоєв?

Алан Бадоєв - український режисер, кліпмейкер і продюсер. Зняв понад 250 кліпів для українських і зарубіжних зірок. Був ведучим пілотного сезону популярного тревел-шоу "Орел і решка". Під час повномасштабної війни в Україні чітко позначив свою проукраїнську позицію. Зняв документальний фільм-хроніку "Довга доба", присвячений виживанню українців під час війни та їхньому опору окупантам.

Нагадаємо, раніше актор-путініст, виконавець ролі Шерлока Холмса Василь Ліванов різко наїхав на Аллу Пугачову з Максимом Галкіним, назвавши артистів непристойними словами за їхнє рішення покинути країну-окупанта.

Утім Примадонні вистачає мудрості та почуття гумору захистити свою сім'ю. Співачка висміяла своїх хейтерів у РФ, яким не дає спокою її висловлювання про рабів і холопів.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти