StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Сварки і образи": дружина Резнікова розкрила подробиці відносин з політиком

25 липня 2023, 17:16
Юлія Зорій та Олексій Резніков можуть забути про річницю весілля, але про кохання один до одного - ні.
Юлія Зорій, Олексій Резніков
Юлія Зорій розповіла про стосунки з Олексієм Резніковим / колаж: Главред, фото: instagram.com/yulia_zoriy

Українська телеведуча і психолог Юлія Зорій у липні 2020 року стала другою дружиною державного діяча і міністра оборони України Олексія Резнікова. Незважаючи на 20-річну різницю у віці і той факт, що більшу частину сімейного життя вони прожили в умовах повномасштабної війни, пара переконана в непорушній міці їх союзу.

Про це Зорій в інтерв'ю напередодні її третьої з Резинковим річниці повідомила kp.ua. Ведуча зазначає, що їх шлях до сімейної гармонії не був простим, проте ще до весілля майбутнє подружжя пропрацювало всі спірні моменти, тому в шлюб вступали абсолютно усвідомлено.

"Це не означає, що ми не можемо посваритися. Можемо, звичайно. Може бути, що десь хтось когось не зрозумів і сам собі щось надумає. Але нам вдалося досягти цього лише тому, що ми все вирішили до шлюбу. Ми дуже багато працювали над своїми стосунками. Реально була докладена величезна кількість зусиль, і я кажу це абсолютно серйозно. Бажання бути разом було настільки великим, що нам доводилося сідати з ним і про це говорити", - зазначає Юлія.

відео дня

Також вона зізналася, що до весілля навіть розлучалася з чоловіком. Так повторювалося кілька разів, поки вони обидва не зрозуміли, що не можуть жити один без одного.

"До моменту, як ми одружилися, ми сварилися, розходилися і сходилися кілька разів. І якщо деякі пари це проходять після шлюбу, то ми пройшли до шлюбу. Всі сварки, розходження, образи ми залишили там. Тому в шлюб вступали абсолютно свідомо і з розумінням, хто ми. Або, може, нам так пощастило. Буває, що люди зустрічаються і одразу розуміють – це воно", - розповідає друга дружина Олексія Резнікова.

До слова, з першою сім'єю чоловіка Юлія Зорій підтримує теплі стосунки - добре спілкується з екс-дружиною політика, його донькою і онуками, які також з радістю прийняли її в своє коло.

Раніше Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав дружину з Днем народження, тим самим проявивши романтичну сторону в тому, кого всі звикли вважати "залізним генералом".

Також український музичний продюсер і ведучий Ігор Кондратюк показав рідкісні фото з дружиною і дітьми, та розповів, що у відносинах може призвести до скандалу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти