StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зриви, пивко, хамство: зірка "Сватів" поділився неприємними подробицями зі зйомок серіалу

26 вересня 2023, 12:17
Зірка "Сватів", який раніше за всіх покинув проект, розкрив неприємні подробиці.
Сват
Путініст Анатолій Васильєв поскаржився на примітивність серіалу. Фото 1+1

Російський актор Анатолій Васильєв, який зіграв Юрія Ковальова в українському серіалі "Свати", а також зробив ряд пропагандистських заяв щодо України і анексії Криму розповів, як огидно себе вела під час зйомок російська актриса Людмила Артем'єва, яка зіграла в серіалі його дружину.

Як повідомив він пропагандистському виданню Аif.ru, до актриси неможливо було підійти. "Людмила шарахала людей так, що до неї підійти не можна було. Ось реально не можна було підійти! Мені соромно було перебувати поруч під час подібних сцен, я тікав", — поділився Васильєв.

Артист також був дуже незадоволений тим, що серіал не глибокий.

відео дня

"Я не раз пропонував колегам по "Сватам" Людмилі Артем'євій, Тетяні Кравченко, Федору Добронравову виступити єдиним фронтом, щоб сценаристи прописували майбутні серії глибше. Тоді це цікаво, тоді можна все життя покласти на це. Але на мої заклики ніхто не реагував. А якщо "раз, два, хо-хо-хо, поржали" – тоді мені це нецікаво", – повідомив актор.

Васильєв вирішив залишити зйомки, коли зрозумів, що серіал не розвивається і не наповнюється глибоким змістом. Останньою краплею стало те, що один з глядачів добродушно розповів йому, що дивиться нові серії "під пивко".

Як відомо, в серіалі актора "умертвили". Нібито його герой несподівано помер.

Нагадаємо, раніше зірка комедійного серіалу "Свати", російський актор і досвідчений путініст Федір Добронравов, несподівано заговорив про повернення свого улюбленого проекту. Такий коментар він дав російському пропагандистському ЗМІ.

Нагадаємо, раніше зірка українського серіалу "Свати" Олеся Железняк, нещодавно в інтерв'ю заявила, що президент України "хоче вбити її дітей". Таку заяву вона зробила пропагандисту Борису Корчевникову.

Так, за словами путіністки, вона не розуміє, що сталося з Зеленським і чому ж він так змінився. "Я навіть не знаю, яка метаморфоза повинна статися з людиною, правда, не знаю... значить, це було. Навіть іноді подумки питаю: "Володя, невже ти так ненавидів мене до такої міри, що хочеш вбити моїх дітей?!"- запитує Железняк у президента України, замість того, щоб звернутися до оскаженілого Путіна і запитати його, чому він вбиває українських дітей.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти