StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Зрісся з м'язами": Повалій порюмсала перед росіянами про те, як її понівечив хірург

22 жовтня 2023, 09:00оновлено 22 жовтня 2023, 14:11
Скандальна Таїсія Повалій поскаржилася росіянам, що її спотворив хірург та показала асиметрію на обличчі, яку неможливо виправити.
Повалій
Повалій розрюмсалася стосовно хірурга, через який у неї перекошене обличчя назавжди / колаж Главред, фото УНІАН

Скандального відома попспівачка українського походження Таїсія Повалій , яка вже багато років живе в країні-агресорі РФ і щосили підтримує кривавий путінський режим, тепер вирішила поскаржитися на злу долю – мовляв, колись вона стала жертвою невдалої косметичної процедури.

Тобто Повалій виглядає приблизно як актриса з фільмів про доктора Франкенштейна та його чудовисько нібито тому, що вколола собі в лицьові м'язи біополімерний гель. Після чого його фізіономію знатно перекосило - або, по-медичному кажучи, асиметрія. Тобто одна щока стала більшою за іншу/

"Я однією з перших постраждала. Мені ввели біополімерний гель. Тоді ще не було нинішніх, сучасних засобів, наприклад, гіалуронової кислоти. Але з'явився цей гель. І ми всі дружними рядами пішли його колоти. А він не розсмоктується. Але тоді ми про це не знали", - поскаржилася Повалій.

відео дня

Вона зазначила, що асиметрія на обличчі з'явилася через те, що лікар запровадив різну дозу препарату. Повалій різнився, що своє перекошене обличчя вже ніяк не виправить навіть операцією.

"Він у мене згодом зрісся з м'язами. Прибрати його тепер неможливо. Ось так і живу. Це все видно: ліва щока у мене більша за праву. Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж", – підсумувала артистка.

Нагадаємо, раніше український співак Олександр Пономарьов розповів, чому Ані Лорак та Таїсія Повалій підтримали країну-агресора РФ . Артист зізнався, що спершу навіть шукав для них виправдання.

Також колишній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк припечатав Повалій за плазу перед Путіним і придумав покарання для співачки-зрадниці і їй подібних.

Інші новини про Таїсію Повалій:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти