StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Термін придатності добігає кінця": Майка Тайсона сфотографували в інвалідному візку

20 серпня 2022, 14:59
У легендарного боксера є серйозні проблеми зі спиною. Він сам вважає, що йому не довго залишилося жити.
Майк Тайсон
Майк Тайсон знаходиться в жалюгідному стані / FOX

Через місяць після заяви про те, що його "термін придатності добігає кінця", колишній чемпіон в суперважкій вазі Майк Тайсон був помічений в інвалідному візку. Тепер кілька фотографій Тайсона, що сидить в інвалідному візку в аеропорту Майамі, які гуляють по Інтернету, викликали побоювання з приводу здоров'я.

Як повідомляє Firspot, зайве говорити, що фотографії, що стали вірусними, стали величезним приводом для занепокоєння фанатів і послідовників Тайсона, яким важко бачити легенду боксу в такому стані.

відео дня

Кажуть, що Тайсон "бореться із загостренням ішіасу". Тепер на недавньому вірусному знімку Тайсон, одягнений у все біле, сидить в інвалідному візку з палицею, затиснутою між ніг. На знімках також видно двоє співробітників аеропорту, що стоять позаду нього. Схоже, вони керують інвалідним візком Тайсона.

Коли в Інтернеті з'явилися ці фотографії, фанати згадали власні слова боксера про те, що його смерть настане "дуже скоро". Під час свого подкасту Hotboxin With Mike Tyson боксер сказав: "Звичайно, ми всі коли-небудь помремо. Потім, коли я дивлюся в дзеркало, я бачу ці маленькі плями на моєму обличчі. Я кажу: "Вау. Мій термін придатності добігає кінця. Дуже скоро".

Нагадаємо, раніше Анна Заворотнюк, дочка популярної актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже більше 3 років бореться з раком мозку, прокоментувала стан своєї матері. "Хвороба дуже серйозна. Складно говорити про цю сторону життя навіть з близькими людьми. Розумію, що багатьох це цікавить, але тут боїшся навіть дихати в цю сторону, не те що говорити і розповідати. Для всіх нас це біль", - розповіла Анна Заворотнюк, яку цитує Комсомольська правда.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти