StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Солістка Kazka Олександра Зарицька зізналася в бажанні закінчити кар'єру

6 липня 2021, 18:12
Співачка Олександра Зарицька розповіла про те, як долала булінг у Мережі.
Олександра Зарицька
Олександра Зарицька / instagram.com/kazka.band/

Телеканал 1+1 активно готується до прем'єри нового україномовного серіалу Моя улюблена Страшко - адаптації всесвітньо відомого Колумбійського серіального формату Betty la fea або Ugly Betty.

Саундтрек до серіалу написала група Kazka - промо ролик Красива серцем вже є у Мережі.

Канал 1+1 в Instagram запустив флешмоб під хештегом #Красивасерцем, де користувачі можуть ділитися відвертими історіями булінгу, моббінгу, харассмента, сексизму. З такими проблемами і зіткнеться героїня серіалу Моя улюблена Страшко Настя Глушко.

відео дня

Солістка групи Kazka розповіла, що сама потрапила під них.

"Я дуже добре знаю, що таке хейт і булінг. Я стикалася з цим як в дитинстві, так і на початку своєї кар'єри, коли мій директ був переповнений повідомленнями на кшталт "Ти занадто товста", "безголоса", "не формат для сцени", - розповіла співачка.

Вона зізналася, що цей був момент, коли вона збиралася піти з музики.читайте такожАктриса Ірина Поплавська зіграє українську Катю Пушкарьову в серіалі Моя улюблена Страшко

"Тоді мені було дуже складно, я буквально була знищена всередині. Я не розуміла, як так можна? Навіщо люди мені пишуть це? Як мої пісні можуть викликати стільки ненависті і негативу? Тоді я реально думала покинути кар'єру співачки. Щоб вийти з цього стану мені знадобилося більше 4 місяців. Я почала працювати з психологом, познайомилася з медитаціями, навчилася дивитися вглиб себе і відволіктися від негативу. Бажання висловити власну думку і хоча б трошки вплинути на ситуацію з неконтрольованим булінгом і хейтом в соцмережах допомогли мені записати пісню Красива серцем. Адже завжди важливо любити себе і приймати цей світ через внутрішню красу. Цією піснею я запускаю челендж #КрасиваСерцем - челендж безумовної любові до себе і людей, які нас оточують", - говорить Олександра.

Моя улюблена Страшко
Моя улюблена Страшко / 1+1

Для того, щоб подолати це, по-перше, потрібно знайти справжніх друзів, які завжди готові прийти на допомогу. Як уточнює Зарицька, важливо знайти свою розраду - для неї це медитація, ефірні масла. І останнє - знайти справу свого життя, те, що найбільше приносить задоволення і заради чого ви б прокидалися щоранку.

Нагадаємо, головна актриса серіалу Моя улюблена Страшко Іра Поплавська розповіла, чим схожа на свою героїню.

Дивитися онлайн всі серії нового шоу на 1+1-Моя улюблена Страшко можна буде восени 2021 на телеканалі і телесервісі 1 + 1video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти