StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Слабкість до мільйонерів: що відомо про нового бойфренда онуки Софії Ротару

20 травня 2024, 14:23
13366
Соня Євдокименко вміє вибирати собі в пару молодих, перспективних і казково багатих.
Соня Евдокименко
Соня Євдокименко особисте життя - з ким зустрічається онука Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/iamsofiaeve

У жовтні 2023 року стало відомо, що українська модель і блогерка Софія Євдокименко, онука Софії Ротару, розійшлася зі своїм нареченим - бізнесменом-мільйонером Денисом Жадановим. Разом пара була з 2020 року.

На початку травня Соня у своєму блозі в Instagram оголосила, що знайшла нове кохання - вона опублікувала знімок із молодим чоловіком, якому зізналася в ніжних почуттях. Євдокименко не залишила жодних коментарів про нового бойфренда, але ЗМІ вже з'ясували, ким він є.

Вважається, що дівчина зустрічається з Максом Лернером - спадкоємцем американської сім'ї мільярдерів. Він онук Альфреда Лернера, який заснував MBNA Corporation. Статки сім'ї меценатів і підприємців оцінюються в 1.2 мільярда доларів.

відео дня

Максу Лернеру 27 років, він здобув гарну освіту і вже багато років живе в Нью-Йорку. Там, імовірно, він і познайомився з онукою Софії Ротару. Соня Євдокименко живе в США, любить подорожі, але своїм домом в Америці вважає "Велике яблуко".

Соня Евдокименко, Макс Лернер
Соня Євдокименко особисте життя - з ким зустрічається онука Ротару / instagram.com/iamsofiaeve

Хто така Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару - радянська й українська естрадна співачка (сопрано) та акторка. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярна журналістка і блогерка Раміна Есхакзай розповіла про смерть друга-бійця на фронті, та розкрила подробиці своїх поїздок на передову.

Також українська співачка Віра Брежнєва спровокувала чутки про новий роман - вперше після розлучення з Костянтином Меладзе. Співачка показала знімок "своєї пари".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти